İLK KEZ.... UYDUDAN RİZE FOTOĞRAFI İLGİ UYANDIRDI

Rize 25.12.2019 - 11:25, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1736+ kez okundu.
 

İLK KEZ.... UYDUDAN RİZE FOTOĞRAFI İLGİ UYANDIRDI

Ankara’da Rizeli bürokratların 125.buluşmaısnda uydudan çekilen Rize fotoğrafı ilgi gördü.     Türkiye Uzay Ajansı Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Başkanı Rizeli hemşerimiz Serdar Hüseyin Yıldırım’ın katkılarıyla Uydudan ilk kez çekilen 30x40 cm ebadındaki Rize fotoğrafı çok ilgi çekti. Kuşe kâğıda basılan fotoğraf için Rize’de uygun hava şartlarını gözlemlediklerini söyleyen Serdar Hüseyin Yıldırım Yazarımız İsmet Kösoğlu’na da fotoğraftan hediye etti.    Ankara’da 10 yıldır sık sık bir araya gelen Rizeli bürokratların 125.buluşmasında Dikmen Hâkim evinde yemekle beraber sohbet eden Ankara’da çeşitli kurum ve kuruluşlarda görevde bulunan Rizeli hemşerilerin bu dayanışması memnunlukla karşılandı. Yemeğe katılanlara Uydudan Rize fotoğrafı dağıtıldı. 

Ankara’da Rizeli bürokratların 125.buluşmaısnda uydudan çekilen Rize fotoğrafı ilgi gördü.  

 

Türkiye Uzay Ajansı Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Başkanı Rizeli hemşerimiz Serdar Hüseyin Yıldırım’ın katkılarıyla Uydudan ilk kez çekilen 30x40 cm ebadındaki Rize fotoğrafı çok ilgi çekti. Kuşe kâğıda basılan fotoğraf için Rize’de uygun hava şartlarını gözlemlediklerini söyleyen Serdar Hüseyin Yıldırım Yazarımız İsmet Kösoğlu’na da fotoğraftan hediye etti. 

 

Ankara’da 10 yıldır sık sık bir araya gelen Rizeli bürokratların 125.buluşmasında Dikmen Hâkim evinde yemekle beraber sohbet eden Ankara’da çeşitli kurum ve kuruluşlarda görevde bulunan Rizeli hemşerilerin bu dayanışması memnunlukla karşılandı. Yemeğe katılanlara Uydudan Rize fotoğrafı dağıtıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi