İLK KEZ KONUŞTU. K,M HAİN KİM BÖLÜCÜ...

Siyaset 09.08.2020 - 14:18, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2196+ kez okundu.
 

İLK KEZ KONUŞTU. K,M HAİN KİM BÖLÜCÜ...

Yeni parti kuracak' iddialarına Muharrem İnce'den yanıt geldi. CNN Türk'ten Fulya Öztürk'e konuşan İnce, 'Pek çok bir sürü iftiralar var. Önümüzdeki hafta her şeyi açıklayacağım. Kim hain kim bölücü herkes açıklamamda görecek' dedi.   Günlerdir yeni parti kuracağı iddiaları ile ilgili ilk kez konuşan  CHP eski milletvekili Muharrem İnce, önümüzdeki hafta açıklama yapacağını duyurdu. CNN Türk'ten Fulya Öztürk'e konuşan İnce, 'Pek çok bir sürü iftiralar var. Önümüzdeki hafta her şeyi açıklayacağım. Kim hain kim bölücü herkes açıklamamda görecek' dedi. İnce açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Ailemle birlikteyim, burası Ata toprağı zaten bizim için. Sırayla herkes çocuğuna devretmiş. İnşallah bende torunuma devredeceğim.Önümüzdeki hafta Ankara'ya gideceğim. Pek çok bir sürü iftiralar var. Önümüzdeki hafta her şeyi açıklayacağım. Kim hain kim bölücü herkes açıklamamda görecek. Cumhuriyet Halk Partisi'ne küskün değilim. Hepsinden haberim var. Pek çok gerçek pek çok yalan var. Her şeyi önümüzdeki hafta Ankara'da açıklayacağım. Herkes önümüzdeki haftayı beklesin." 

Yeni parti kuracak' iddialarına Muharrem İnce'den yanıt geldi. CNN Türk'ten Fulya Öztürk'e konuşan İnce, 'Pek çok bir sürü iftiralar var. Önümüzdeki hafta her şeyi açıklayacağım. Kim hain kim bölücü herkes açıklamamda görecek' dedi.

 


Günlerdir yeni parti kuracağı iddiaları ile ilgili ilk kez konuşan  CHP eski milletvekili Muharrem İnce, önümüzdeki hafta açıklama yapacağını duyurdu. CNN Türk'ten Fulya Öztürk'e konuşan İnce, 'Pek çok bir sürü iftiralar var. Önümüzdeki hafta her şeyi açıklayacağım. Kim hain kim bölücü herkes açıklamamda görecek' dedi.


İnce açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Ailemle birlikteyim, burası Ata toprağı zaten bizim için. Sırayla herkes çocuğuna devretmiş. İnşallah bende torunuma devredeceğim.Önümüzdeki hafta Ankara'ya gideceğim. Pek çok bir sürü iftiralar var. Önümüzdeki hafta her şeyi açıklayacağım. Kim hain kim bölücü herkes açıklamamda görecek. Cumhuriyet Halk Partisi'ne küskün değilim. Hepsinden haberim var. Pek çok gerçek pek çok yalan var. Her şeyi önümüzdeki hafta Ankara'da açıklayacağım. Herkes önümüzdeki haftayı beklesin." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi