İl Başkanı Alim'den Basın Bayramı Mesajı

Siyaset 24.07.2019 - 12:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2828+ kez okundu.
 

İl Başkanı Alim'den Basın Bayramı Mesajı

İl Başkanı Alim'den Basın Bayramı Mesajı AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. İl Başkanı Alim 24 Temmuz 1908 tarihinde Türk Basınında sansürün kaldırılması dolayısıyla, her yıl "Gazeteciler ve Basın Bayramı" olarak kutlandığını hatırlatarak, "Kamuoyunu aydınlatma gibi önemli bir görevi icra eden basın mensuplarımız; Yereldeki, ülkemizdeki ve dünyadaki  gelişmeleri doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde kamuoyunun bilgisine sunarak, halkın haber alma ve bilgi edinme hakkını sağlama ve toplumu aydınlatmada büyük bir görev ve sorumluluğu üstlenmişlerdir.  Bu görevlerini ifa ederken mesai mefhumu gözetmeksizin her türlü zorlu şartı göze alarak büyük bir özveri ile çalışmaktadırlar. Kamu adına gerçekleri araştırma, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatmak için çalışan  basın mensuplarımız haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan  mesleklerin başında geliyor. Mesleğin gerektirdiği sorumluluğun bilinciyle bireyleri ve toplumu sağlıklı ve eksiksiz bilgilendirmek için çaba gösteren basın mensuplarının kritik bir fonksiyon icra ettiğini de ayrıca belirtmek isterim. Bu anlamda  Bölgemizde yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayan başta yerel basın mensuplarımız ol mak üzere 111 Yıldönümünde bütün gazetecilerin ve basın kuruluşlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum.” dedi.

İl Başkanı Alim'den Basın Bayramı Mesajı


AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.


İl Başkanı Alim 24 Temmuz 1908 tarihinde Türk Basınında sansürün kaldırılması dolayısıyla, her yıl "Gazeteciler ve Basın Bayramı" olarak kutlandığını hatırlatarak, "Kamuoyunu aydınlatma gibi önemli bir görevi icra eden basın mensuplarımız; Yereldeki, ülkemizdeki ve dünyadaki  gelişmeleri doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde kamuoyunun bilgisine sunarak, halkın haber alma ve bilgi edinme hakkını sağlama ve toplumu aydınlatmada büyük bir görev ve sorumluluğu üstlenmişlerdir. 


Bu görevlerini ifa ederken mesai mefhumu gözetmeksizin her türlü zorlu şartı göze alarak büyük bir özveri ile çalışmaktadırlar. Kamu adına gerçekleri araştırma, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatmak için çalışan  basın mensuplarımız haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan  mesleklerin başında geliyor. Mesleğin gerektirdiği sorumluluğun bilinciyle bireyleri ve toplumu sağlıklı ve eksiksiz bilgilendirmek için çaba gösteren basın mensuplarının kritik bir fonksiyon icra ettiğini de ayrıca belirtmek isterim.


Bu anlamda  Bölgemizde yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayan başta yerel basın mensuplarımız ol mak üzere 111 Yıldönümünde bütün gazetecilerin ve basın kuruluşlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi