İktidar Yeniden Bir

Siyaset 12.04.2019 - 13:05, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1572+ kez okundu.
 

İktidar Yeniden Bir

“İktidarın liyâkatı değil (kendine) sadakatı önemsediği, dolayısıyla iş başına hak edenleri getirmede pek de özenli davranmadığı” argümanı epeydir dillerde olan, bazı zamanlarda ve ortamlarda dile getirilemese de düşüncelerde olan bir iddia... Peki bu iddiada gerçeklik payı var mıdır? Varsa da ne kadardır?   Ne yazık ki bunun için elimizde bir turnusol kağıdı veya mevcut duruma dair veri tabanı yok!   Ama sahada çalışan-gözleyen-izleyen ve olan bitene kayıtsız kalamayan bir insan olarak bana sorarsanız hiç de yabana atılır bir iddia değil bu!  

“İktidarın liyâkatı değil (kendine) sadakatı önemsediği, dolayısıyla iş başına hak edenleri getirmede pek de özenli davranmadığı” argümanı epeydir dillerde olan, bazı zamanlarda ve ortamlarda dile getirilemese de düşüncelerde olan bir iddia...

Peki bu iddiada gerçeklik payı var mıdır? Varsa da ne kadardır?
 
Ne yazık ki bunun için elimizde bir turnusol kağıdı veya mevcut duruma dair veri tabanı yok!
 
Ama sahada çalışan-gözleyen-izleyen ve olan bitene kayıtsız kalamayan bir insan olarak bana sorarsanız hiç de yabana atılır bir iddia değil bu!
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi