İkizdere'nin anahtarı Bahçeli'de

Siyaset 23.07.2019 - 21:48, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3050+ kez okundu.
 

İkizdere'nin anahtarı Bahçeli'de

Ankara’da bir dizi ziyarette bulunan İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ilçeye daha iyi hizmet almak amacıyla İkizdere’nin anahtarını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye verdi.    Rize’de 31 Mart seçiminde MHP’den seçilen 3 ilçe Belediye Başkanı hazırladıkları dosyalarını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye verdi. İkizdere, Çayeli ve Derepazarı Belediye Başkanlarının ilçe Başkanları ile birlikte gittikleri Ankara’da MHP Genel Merkezine ve TBMM deki Rizeli MHP Milletvekillerine ziyarette bulundu. MHP Genel Merkezinde Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye İkizdere’nin anahtarını sunduğunu söyleyen İkizdere MHP li Belediye Başkanı Hakan Karagöz ’ilçemizde yapacak çok işimiz var. Maddi imkânlarımız çok az. Coğrafi yapımız hiç müsait değil. İlçenin imarı ve sosyal imkânları konusunda hazırladığım dosyayı Genel Başkanımıza sundum. Dosyayı sunarken ilçemizin anahtarını da teslim ettim. Anahtarı teslim etmem daha iyi maddi yardımlar almak içindir.31 Mart seçimi öncesi ziyaret ettiğimiz Genel Başkanımız siz seçimi alın öyle gelin gereken yardımları yaparım demişti. İkizdere MHP şemsiyesi altında inşallah iyi olacak. Genel Başkanımıza İkizdere Belediyemizin anahtarını kendisine taktim ettik. Buyurun dedik dükkân sizin Sn. genel Başkanım ama dükkân boş destek alacağız inşallah’dedi.     İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’ün ziyaretinde Rize İl Başkanı İhsan Alkan, İkizdere İlçe Başkanı Abdürrezzak Uzun, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Çayeli İlçe Başkanı Ali Küçükislamoğlu Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin ve Derepazarı İlçe Başkanı Hasan Van, Rize teşkilat Başkanı Mahmut Demet, Rize Ülkü Ocakları Başkanı Sadık Kandemir de hazır bulundu

Ankara’da bir dizi ziyarette bulunan İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ilçeye daha iyi hizmet almak amacıyla İkizdere’nin anahtarını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye verdi. 
 

Rize’de 31 Mart seçiminde MHP’den seçilen 3 ilçe Belediye Başkanı hazırladıkları dosyalarını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye verdi. İkizdere, Çayeli ve Derepazarı Belediye Başkanlarının ilçe Başkanları ile birlikte gittikleri Ankara’da MHP Genel Merkezine ve TBMM deki Rizeli MHP Milletvekillerine ziyarette bulundu. MHP Genel Merkezinde Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye İkizdere’nin anahtarını sunduğunu söyleyen İkizdere MHP li Belediye Başkanı Hakan Karagöz ’ilçemizde yapacak çok işimiz var. Maddi imkânlarımız çok az. Coğrafi yapımız hiç müsait değil. İlçenin imarı ve sosyal imkânları konusunda hazırladığım dosyayı Genel Başkanımıza sundum. Dosyayı sunarken ilçemizin anahtarını da teslim ettim. Anahtarı teslim etmem daha iyi maddi yardımlar almak içindir.31 Mart seçimi öncesi ziyaret ettiğimiz Genel Başkanımız siz seçimi alın öyle gelin gereken yardımları yaparım demişti. İkizdere MHP şemsiyesi altında inşallah iyi olacak. Genel Başkanımıza İkizdere Belediyemizin anahtarını kendisine taktim ettik. Buyurun dedik dükkân sizin Sn. genel Başkanım ama dükkân boş destek alacağız inşallah’dedi.    


İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’ün ziyaretinde Rize İl Başkanı İhsan Alkan, İkizdere İlçe Başkanı Abdürrezzak Uzun, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Çayeli İlçe Başkanı Ali Küçükislamoğlu Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin ve Derepazarı İlçe Başkanı Hasan Van, Rize teşkilat Başkanı Mahmut Demet, Rize Ülkü Ocakları Başkanı Sadık Kandemir de hazır bulundu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi