İKİZDERE'DE VEFA DESTEK GURUBU ÇALIŞIYOR

23.03.2020 - 08:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2755+ kez okundu.
 

İKİZDERE'DE VEFA DESTEK GURUBU ÇALIŞIYOR

Rize'nin İkizdere İlçesinde  Vefa Sosyal Destek Grubumuz ikametten ayrılma yasağı olan vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyor. Kaymakamlık tarafından kurulan Vefa Sosyal Destek Gurubunda muhtaç, yaşlı kimselere evinde ulaşmak için çalışmalar başlatıldı. Kaymakam Cafer Kaymakçı konu hakkında yaptığı açıklamada’ Ekiplerimiz gıda, sağlık, temizlik hizmetleri için ara vermeden çalışmaya devam ediyor. Kaymakamlığımız, Belediyemiz, İlçe Jandarma Komutanlığımız, İlçe Emniyet Amirliğimiz, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimliğimiz ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'mızla ikametten ayrılma kısıtlaması olan vatandaşlarımızın istekleri eksiksiz bir şekilde yerine getirilmektedir. Hangi mahallede veya köyde muhtaç vatandaşımız var ise bize ulaştığında görevli arkadaşlar hemen ikametine giderek müdahalesini yapmakta ve gıda sağlık malzemelerini tedarik etmede yardımcı oluyoruz. Önceliğimiz sağlıktır. Sokağa çıkmayarak bizlere de destek olan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu süreci vukuatsız sona erdireceğiz ’dedi.

Rize'nin İkizdere İlçesinde  Vefa Sosyal Destek Grubumuz ikametten ayrılma yasağı olan vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyor.


Kaymakamlık tarafından kurulan Vefa Sosyal Destek Gurubunda muhtaç, yaşlı kimselere evinde ulaşmak için çalışmalar başlatıldı. Kaymakam Cafer Kaymakçı konu hakkında yaptığı açıklamada’ Ekiplerimiz gıda, sağlık, temizlik hizmetleri için ara vermeden çalışmaya devam ediyor. Kaymakamlığımız, Belediyemiz, İlçe Jandarma Komutanlığımız, İlçe Emniyet Amirliğimiz, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimliğimiz ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'mızla ikametten ayrılma kısıtlaması olan vatandaşlarımızın istekleri eksiksiz bir şekilde yerine getirilmektedir. Hangi mahallede veya köyde muhtaç vatandaşımız var ise bize ulaştığında görevli arkadaşlar hemen ikametine giderek müdahalesini yapmakta ve gıda sağlık malzemelerini tedarik etmede yardımcı oluyoruz. Önceliğimiz sağlıktır. Sokağa çıkmayarak bizlere de destek olan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu süreci vukuatsız sona erdireceğiz ’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi