İkinci yarı inşallah iyi bir Rizespor göreceğiz. VİDEO

Spor 09.01.2020 - 17:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2584+ kez okundu.
 

İkinci yarı inşallah iyi bir Rizespor göreceğiz. VİDEO

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal: Melnjak için bize gelen teklif yok   Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, A Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Melnjak için bize resmi veya gayrı resmi teklif gelmedi diyen Kartal, en fazla 4 transfer yapacaklarını ifade etti. Kartal'ın açıklamalarının satır başları şöyle: Transferlerimizle, çalışmalarımızla, ekibimizle ikinci yarı çok daha iyi bir Rizespor göreceğiz. "MELNJAK İÇİN BİZE GELEN TEKLİF YOK" Melnjak ile ilgili Fenerbahçe veya başka bir kulüpten bize gelen herhangi bir resmi teklif yok. Resmi de yok, gayrı resmi de yok. Ahlaklı iyi bir çocuk, bu sene onunla devam etmekten yanayız. "BİR FORVET TRANSFERİMİZ VAR" Bir forvet transferimiz var, ikinci forvete ihtiyacımız var. Çalışmalarımız devam ediyor. 1-2 saat içerisinde kesinleşecektir. İsmini söylemem uygun olmaz, teknik ekibin söylemesi daha doğru olur. "HEDEFİMİZ TRANSFERİ 12'DEN VURMAK" Geçen seneki gibi fazla transferimiz yok. Geçen sene bayağı bir transferimiz vardı, bu sene en fazla 4 transferle idare edeceğiz. 4 transferin de yerine oturması gerekiyor ki, oturacak. İkinci yarı inşallah iyi bir Rizespor göreceğiz. . <>iframe>

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal: Melnjak için bize gelen teklif yok
 

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, A Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Melnjak için bize resmi veya gayrı resmi teklif gelmedi diyen Kartal, en fazla 4 transfer yapacaklarını ifade etti.


Kartal'ın açıklamalarının satır başları şöyle:


Transferlerimizle, çalışmalarımızla, ekibimizle ikinci yarı çok daha iyi bir Rizespor göreceğiz.


"MELNJAK İÇİN BİZE GELEN TEKLİF YOK"


Melnjak ile ilgili Fenerbahçe veya başka bir kulüpten bize gelen herhangi bir resmi teklif yok. Resmi de yok, gayrı resmi de yok. Ahlaklı iyi bir çocuk, bu sene onunla devam etmekten yanayız.


"BİR FORVET TRANSFERİMİZ VAR"


Bir forvet transferimiz var, ikinci forvete ihtiyacımız var. Çalışmalarımız devam ediyor. 1-2 saat içerisinde kesinleşecektir. İsmini söylemem uygun olmaz, teknik ekibin söylemesi daha doğru olur.


"HEDEFİMİZ TRANSFERİ 12'DEN VURMAK"


Geçen seneki gibi fazla transferimiz yok. Geçen sene bayağı bir transferimiz vardı, bu sene en fazla 4 transferle idare edeceğiz. 4 transferin de yerine oturması gerekiyor ki, oturacak. İkinci yarı inşallah iyi bir Rizespor göreceğiz.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi