İBB'de Rizeli Genel Müdür de istifa eti.

Türkiye 01.07.2019 - 16:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2977+ kez okundu.
 

İBB'de Rizeli Genel Müdür de istifa eti.

Metro A.Ş. Genel Müdürü Kasım  Kutlu istifa etti Son 4 yıldır İstanbul Metro A.Ş. Genel Müdürlüğü görevini yürüten RİZELİ Kasım Kutlu, yaptığı yazılı bir açıklamayla görevinden istifa ettiğini duyurdu.   Ekrem İmamoğlu'nun İBB Başkanı olmasının ardından istifalar sürüyor. Son olarak İBB iştiraklerinden Metro A.Ş. Genel Müdürü Kasım Kutlu görevinden ayrıldığını açıkladı. Kutlu veda mektubunda şu ifadelere yer verdi: Sayın Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan’a ve diğer belediye başkanlarına saygılarımı sunuyorum. Demokrasinin  gelişimine olgunluğuna katkıda bulunmak için Başkanlık Sisteminin ruhuna uygun bir profesyonellikle görevimden ayrılıyorum.

Metro A.Ş. Genel Müdürü Kasım  Kutlu istifa etti

Son 4 yıldır İstanbul Metro A.Ş. Genel Müdürlüğü görevini yürüten RİZELİ Kasım Kutlu, yaptığı yazılı bir açıklamayla görevinden istifa ettiğini duyurdu.

 

Ekrem İmamoğlu'nun İBB Başkanı olmasının ardından istifalar sürüyor. Son olarak İBB iştiraklerinden Metro A.Ş. Genel Müdürü Kasım Kutlu görevinden ayrıldığını açıkladı.


Kutlu veda mektubunda şu ifadelere yer verdi: Sayın Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan’a ve diğer belediye başkanlarına saygılarımı sunuyorum. Demokrasinin  gelişimine olgunluğuna katkıda bulunmak için Başkanlık Sisteminin ruhuna uygun bir profesyonellikle görevimden ayrılıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi