Huzur toplantılarında, mahalle sakinlerinin şikayetleri dinleniyor

Karadeniz 05.07.2019 - 16:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1677+ kez okundu.
 

Huzur toplantılarında, mahalle sakinlerinin şikayetleri dinleniyor

TOKAT İl Emniyet Müdürlüğünün başlattığı mahalle toplantılarının 7'ncisi Gezirlik ve Yeşilova Mahallelerinde yapıldı. Tokat İl Emniyet Müdürlüğünce, il merkezi polis sorumluluk bölgesinde bulunan 42 mahallede başlatılan “Huzur Toplantısı” devam ediyor. Kamu düzeni ve güven ortamının korunması, vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşamalarının sağlanması, sunulan güvenlik çalışmalarının etkinliğinin artırılması, sorunların çözümü noktasında vatandaşların talep ve önerilerinin doğrudan öğrenilmesi amacıyla başlatılan toplantılar Gezirlik ve Yeşilova mahalleleri ile devam etti. İki mahallenin muhtarının da hazır bulunduğu toplantı Gezirlik Camisi önünde mahalle sakinlerinin katılımıyla yapıldı.   Tokat İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu ekibiyle birlikte toplantıda hazır bulundu. Mahalle sakinlerinin şikayetleri genellikle trafik ile ilgili konularda oldu. Özellikle drift atanlar konusunda gelen bir şikayeti değerlendiren Emniyet Müdürü Topaloğlu bu konudaki hassasiyetini hatırlatarak konuyla ilgilenilmesi talimatı verdi. Ayrıca vatandaşın huzurunu bozucu her türlü durumda vatandaşın mutlaka 155’i araması için mahalle sakinlerine uyarıda bulundu.  

TOKAT İl Emniyet Müdürlüğünün başlattığı mahalle toplantılarının 7'ncisi Gezirlik ve Yeşilova Mahallelerinde yapıldı. Tokat İl Emniyet Müdürlüğünce, il merkezi polis sorumluluk bölgesinde bulunan 42 mahallede başlatılan “Huzur Toplantısı” devam ediyor. Kamu düzeni ve güven ortamının korunması, vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşamalarının sağlanması, sunulan güvenlik çalışmalarının etkinliğinin artırılması, sorunların çözümü noktasında vatandaşların talep ve önerilerinin doğrudan öğrenilmesi amacıyla başlatılan toplantılar Gezirlik ve Yeşilova mahalleleri ile devam etti. İki mahallenin muhtarının da hazır bulunduğu toplantı Gezirlik Camisi önünde mahalle sakinlerinin katılımıyla yapıldı.

 

Tokat İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu ekibiyle birlikte toplantıda hazır bulundu. Mahalle sakinlerinin şikayetleri genellikle trafik ile ilgili konularda oldu. Özellikle drift atanlar konusunda gelen bir şikayeti değerlendiren Emniyet Müdürü Topaloğlu bu konudaki hassasiyetini hatırlatarak konuyla ilgilenilmesi talimatı verdi. Ayrıca vatandaşın huzurunu bozucu her türlü durumda vatandaşın mutlaka 155’i araması için mahalle sakinlerine uyarıda bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi