Hırsızlık suçundan aranan anne ve kızı tutuklandı

Karadeniz 15.05.2019 - 12:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2585+ kez okundu.
 

Hırsızlık suçundan aranan anne ve kızı tutuklandı

SAMSUN'da hırsızlık suçundan haklarında yakalama kararı bulunan Meryem Y. (50) ile kızı Binnaz Y. (19) gözaltına alındı. Anne ve kızı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.    İl Emniyet Müdürlüğü Aranan Şahıslar Bürosu ekipleri, şehir genelinde aranan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirdi. Yapılan çalışmada hırsızlık suçundan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan Meryem Y. ve kızı Binnaz Y., İlkadım ilçesi Fatih Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen anne ve kızı tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

SAMSUN'da hırsızlık suçundan haklarında yakalama kararı bulunan Meryem Y. (50) ile kızı Binnaz Y. (19) gözaltına alındı. Anne ve kızı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 

 

İl Emniyet Müdürlüğü Aranan Şahıslar Bürosu ekipleri, şehir genelinde aranan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirdi. Yapılan çalışmada hırsızlık suçundan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan Meryem Y. ve kızı Binnaz Y., İlkadım ilçesi Fatih Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen anne ve kızı tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi