Highway'de annelere özel hediye çarkı etkinliği

Karadeniz 06.05.2019 - 12:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2052+ kez okundu.
 

Highway'de annelere özel hediye çarkı etkinliği

BOLU Dağı'nda bulunan Highway Outlet’te Anneler Günü nedeniyle hediye çarkı etkinliği düzenlenecek. 6 Mayıs-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Anneler Günü etkinlikleri kapsamında, Highway Outlet’ten aynı gün içerisinde 250 TL ve üzeri alışveriş yapan kişiler, alışveriş fiş veya faturalarını AVM danışma noktasına ibraz ettirdikten sonra Anneler Günü kampanyası için kurulu bulunan kampanya platformundaki hediye çarkını çevirmeye hak kazanacak.   Hediye çarkının denk geldiği numaralarda ev tekstili, ev dekorasyonu, giyim, aksesuar, yemek, eğlence, kozmetik ve züccaciye ürünleri gibi sürpriz hediyeler yer alacak. AVM yönetiminden yapılan açıklamada, 'Annelere Kalpten Bir Hediye' sloganıyla düzenlenen ve 1 hafta boyunca sürecek olan kampanyanın bugün itibari ile başlayarak 12 Mayıs Pazar günü saat 22.00'a kadar devam edeceği belirtildi.  

BOLU Dağı'nda bulunan Highway Outlet’te Anneler Günü nedeniyle hediye çarkı etkinliği düzenlenecek. 6 Mayıs-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Anneler Günü etkinlikleri kapsamında, Highway Outlet’ten aynı gün içerisinde 250 TL ve üzeri alışveriş yapan kişiler, alışveriş fiş veya faturalarını AVM danışma noktasına ibraz ettirdikten sonra Anneler Günü kampanyası için kurulu bulunan kampanya platformundaki hediye çarkını çevirmeye hak kazanacak.

 

Hediye çarkının denk geldiği numaralarda ev tekstili, ev dekorasyonu, giyim, aksesuar, yemek, eğlence, kozmetik ve züccaciye ürünleri gibi sürpriz hediyeler yer alacak. AVM yönetiminden yapılan açıklamada, 'Annelere Kalpten Bir Hediye' sloganıyla düzenlenen ve 1 hafta boyunca sürecek olan kampanyanın bugün itibari ile başlayarak 12 Mayıs Pazar günü saat 22.00'a kadar devam edeceği belirtildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi