Her daim Rize'nin Hizmetinde.

Rize 18.05.2019 - 11:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2087+ kez okundu.
 

Her daim Rize'nin Hizmetinde.

Rize'nin renkli simalarından ve 2 dönem Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Halil Bakırcı  aktif görevde olmasa da Rize'nin tanıtımı için elinden geleni yapmaya devam ediyor.   Bu gün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Bakırcı Rize ve Karadeniz'de  19 Mayıs gibi anlamlı bir günde deniz sezonunu açacağını duyurdu.   Tüm Rizelileri açılış için Alipaşa Plajı bekleyen Bakırcı kapanış'ın da 29 Ekim Cumhuriyet bayrmaında olacağını söyledi.   İşte Bakırcı'nın o paylaşımı   19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı vesilesi ile, 19 Mayıs Pazar günü(Yarın Akşam),Alipaşa Belediye Plajında İftardan sonra,kısmetse ‘Denizde Yüzme Sezonu’nu açacağız.    Güzel Rizemizin bu mevsiminde aynı anda,Sahilinde denize girilirken,Ovitinde Kar topu oynanır,Ayder’inde yeşilin her tonu varken ,Anzer’in her çeşit çiçeği ile şifa bulunur.   Rize’mizi bu özellikleri ile daha fazla insana tanıtmak adına,yıllardan beri sürdürdüğümüz ’19 Mayıs Yüzme sezonu açılışı’na ilgilenen tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. İnşallah kısmetse 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı günü de ,denizde yüzme sezonunu kapatacağız.
Rize'nin renkli simalarından ve 2 dönem Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Halil Bakırcı  aktif görevde olmasa da Rize'nin tanıtımı için elinden geleni yapmaya devam ediyor.
 
Bu gün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Bakırcı Rize ve Karadeniz'de  19 Mayıs gibi anlamlı bir günde deniz sezonunu açacağını duyurdu.
 
Tüm Rizelileri açılış için Alipaşa Plajı bekleyen Bakırcı kapanış'ın da 29 Ekim Cumhuriyet bayrmaında olacağını söyledi.
 
İşte Bakırcı'nın o paylaşımı
 
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı vesilesi ile, 19 Mayıs Pazar günü(Yarın Akşam),Alipaşa Belediye Plajında İftardan sonra,kısmetse ‘Denizde Yüzme Sezonu’nu açacağız. 
 
Güzel Rizemizin bu mevsiminde aynı anda,Sahilinde denize girilirken,Ovitinde Kar topu oynanır,Ayder’inde yeşilin her tonu varken ,Anzer’in her çeşit çiçeği ile şifa bulunur.
 
Rize’mizi bu özellikleri ile daha fazla insana tanıtmak adına,yıllardan beri sürdürdüğümüz ’19 Mayıs Yüzme sezonu açılışı’na ilgilenen tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. İnşallah kısmetse 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı günü de ,denizde yüzme sezonunu kapatacağız.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi