HEP BİRLİKTE RİZE İÇİN EL ELE VERİNİZ.

Rize 24.10.2019 - 21:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2546+ kez okundu.
 

HEP BİRLİKTE RİZE İÇİN EL ELE VERİNİZ.

HEP BİRLİKTE DE RİZE İÇİN EL ELE VERİNİZ.  16-20 Ekim 2019 tarihleri arasında  İstanbul  Maltepe'de yapılan  RİZELİLER  Dernekleri (RİDEF) etkinliklerine, cok yogun ulke gündemine  rağmen Sayın Cumhurbaşkanımızın  teşrif etmesi ve bütün siyasetçilerle birlikte  yoğun bir  katılımın olması bizleri ANKARA'daki   Rize Derneğini akla getirdi ANKARA Dernekler Fefederasyonunda neler oluyor? Neyi pay edemiyorsunuz? Neden bir tür beraberlik içinde olamıyorsunuz?  Dernek neden ikiye bölündü?  Bu ve buna benzer sorular Ankara'da yaşamayan fakat Kültürel  siyasi ve  tanıtım bakımından ilimizin. tanıtımına çok fayda sağlayacak Dernegi gucsuzlestirmeyiniz. Tek çatı altında olması gereken  Rizeliler Derneğinin üyeleri ve abileri ortak sevda Rize için birlik olmak zorundalar .  Burokratlarimizin Ankara'da azaldığınin müsebbibi sizler olmayasınız . Rizeli vekiller,  akil adamlar, ilimizin abileri bu bölünmüşlüğe çareler arayınız.   Sayın Muammer BOSTAN bey Sayın İdris KANSIZ bey Rize için, Rize liler için,  siyasi güç olmak için, Ankara'daki burokratlarimiz için, RİZE den hastası  olup  Ankara ya gelenler için,Ankarada tahsil yapan öğrenci çocuklarımız için birleşin, bolunmuslugu bırakın aynı çatı ortamın da ortak paydada Rize için birleşin. . Kısa zaman içinde,  tek çatı altına birlesilerek yapilacak secim sonucunda  Ankara'da daha guclu olmamiza ve ayni zamanda yapilacak etkinliklerle ilimizin  Türkiye'de turizm yönünden kalkınmasına vesile  olacaktır.  ANKARA dernek federasyonunda neler oluyor? Neyi pay edemiyorsunuz? Neden bir tür beraberlik içinde olamıyorsunuz?  Dernek neden ikiye bölündü? Bu ve buna benzer sorular Ankara'da yaşamayan fakat Kültürel  siyasi ve  tanıtım bakımından ilimizin. tanıtımına çok fayda sağlayacak Dernegi gucsuzlestirmeyiniz. Tek çatı altında olması gereken  Rizeliler Derneği nin üyeleri ve abileri ortak sevda Rize için birlik olmak zorundalar .            Burokratlarimizin Ankara'da azalmasının  müsebbibi sizler olmayasınız. Rize vekilleri, akil adamlar, ilimizin abileri bu bölnmüşlüge çareler arayınız.   Sayın Muammer BOSTAN bey Sayın İdris KANSIZ bey  Rize için, Rizeliler için,  siyasi güç olmak için, Ankara'daki burokratlarimiz için, RİZE'den hastası  olup  Ankara'ya gelenler için, Ankara'da tahsil yapan öğrenci çocuklarımız için birleşin, bu bölunmüşüğü bırakın aynı çatı ortamın da ortak paydada Rize için birleşin. .  Kısa zaman içinde,  tek çatı altına birlesilerek yapilacak secim sonucunda  Ankara'da daha güçlü olmamiza ve ayni zamanda yapilacak etkinliklerle ilimizin  Türkiye'de turizm yönünden kalkınmasına vesile  ollacaktır.   HEP BİRLİKTE DE RİZE İÇİN EL ELE VERİNİZ. 

HEP BİRLİKTE DE RİZE İÇİN EL ELE VERİNİZ. 


16-20 Ekim 2019 tarihleri arasında  İstanbul  Maltepe'de yapılan  RİZELİLER  Dernekleri (RİDEF) etkinliklerine, cok yogun ulke gündemine  rağmen Sayın Cumhurbaşkanımızın  teşrif etmesi ve bütün siyasetçilerle birlikte  yoğun bir  katılımın olması bizleri ANKARA'daki   Rize Derneğini akla getirdi


ANKARA Dernekler Fefederasyonunda neler oluyor? Neyi pay edemiyorsunuz? Neden bir tür beraberlik içinde olamıyorsunuz?  Dernek neden ikiye bölündü?  Bu ve buna benzer sorular Ankara'da yaşamayan fakat Kültürel  siyasi ve  tanıtım bakımından ilimizin. tanıtımına çok fayda sağlayacak Dernegi gucsuzlestirmeyiniz. Tek çatı altında olması gereken  Rizeliler Derneğinin üyeleri ve abileri ortak sevda Rize için birlik olmak zorundalar . 


Burokratlarimizin Ankara'da azaldığınin müsebbibi sizler olmayasınız . Rizeli vekiller,  akil adamlar, ilimizin abileri bu bölünmüşlüğe çareler arayınız.  


Sayın Muammer BOSTAN bey Sayın İdris KANSIZ bey Rize için, Rize liler için,  siyasi güç olmak için, Ankara'daki burokratlarimiz için, RİZE den hastası  olup  Ankara ya gelenler için,Ankarada tahsil yapan öğrenci çocuklarımız için birleşin, bolunmuslugu bırakın aynı çatı ortamın da ortak paydada Rize için birleşin. .


Kısa zaman içinde,  tek çatı altına birlesilerek yapilacak secim sonucunda  Ankara'da daha guclu olmamiza ve ayni zamanda yapilacak etkinliklerle ilimizin  Türkiye'de turizm yönünden kalkınmasına vesile  olacaktır. 


ANKARA dernek federasyonunda neler oluyor? Neyi pay edemiyorsunuz? Neden bir tür beraberlik içinde olamıyorsunuz?  Dernek neden ikiye bölündü? Bu ve buna benzer sorular Ankara'da yaşamayan fakat Kültürel  siyasi ve  tanıtım bakımından ilimizin. tanıtımına çok fayda sağlayacak Dernegi gucsuzlestirmeyiniz. Tek çatı altında olması gereken  Rizeliler Derneği nin üyeleri ve abileri ortak sevda Rize için birlik olmak zorundalar . 
         

Burokratlarimizin Ankara'da azalmasının  müsebbibi sizler olmayasınız. Rize vekilleri, akil adamlar, ilimizin abileri bu bölnmüşlüge çareler arayınız.  


Sayın Muammer BOSTAN bey Sayın İdris KANSIZ bey  Rize için, Rizeliler için,  siyasi güç olmak için, Ankara'daki burokratlarimiz için, RİZE'den hastası  olup  Ankara'ya gelenler için, Ankara'da tahsil yapan öğrenci çocuklarımız için birleşin, bu bölunmüşüğü bırakın aynı çatı ortamın da ortak paydada Rize için birleşin. . 


Kısa zaman içinde,  tek çatı altına birlesilerek yapilacak secim sonucunda  Ankara'da daha güçlü olmamiza ve ayni zamanda yapilacak etkinliklerle ilimizin  Türkiye'de turizm yönünden kalkınmasına vesile  ollacaktır.

 

HEP BİRLİKTE DE RİZE İÇİN EL ELE VERİNİZ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi