HEM TFF’NİN LİG MAÇLARINDA TEMSİLCİLİK HEM DE ÇAYKURRİZESPOR’DA GENEL KOORDİNATÖRLÜK

Spor 08.09.2019 - 22:52, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2397+ kez okundu.
 

HEM TFF’NİN LİG MAÇLARINDA TEMSİLCİLİK HEM DE ÇAYKURRİZESPOR’DA GENEL KOORDİNATÖRLÜK

Tüm tepkilere karşın Dr. Süleyman Hasan BASA yeni sezonun ilk iki haftasında biri 1.Lige ait olan Akhisaspor-Adanaspor ve diğeri de Süper Lig’e ait olan Alanyaspor-Kasımpaşaspor maçında görev yaparak maddi ve manevi olarak ödüllendirilmişti.    Futbol camiasında büyük şaşkınlık ve üzüntü yaratan bu durumu TFF’nin Temsilciler Kurulu Başkanı Dr. Abdurrahman ARICI ve diğer kurul üyelerinin ısrarla görmemezlikten gelmeleri tepkilerin artmasına adeta neden oluyor.  Çaykur Rizespor’un yeni sezon açılışını organize eden ve fotoğraf karelerinden hiç eksik olmayan TFF’nin Resmi temsilcisi Dr. Süleyman Hasan BASA Rize’ye gelip giderken de Çaykur Rizespor’un otosunun kendisine hem tahsis ediliyor hem de futbolcuların kaldığı kulüpteki sosyal tesislerde ikamet ediyor.  TFF Başkanı Nihat Özdemir’e bir kez daha sesleniyor ve bu çirkin duruma derhal el koymasını istiyoruz.  Çaykur Rizespor’da 10 yıl aktif yöneticilik yapan Dr. Süleyman Hasan BASA görevdeyken bile geçmiş dönemlerde TFF adına temsilcilik de yapmış ve yazdığı çeşitli raporlarla da birçok kulübe ağır maddi cezalar verilmişti.  Esas kadrosu TBMM’nde danışmanlık olan Dr. Süleyman Hasan BASA’nın bu görevine de hiç gitmeden maaş aldığı da iddia ediliyor.  BASA bir dönem AKP’den Rize Milletvekili Aday Adayı olmasına karşı ortaya çıkan tepkiler nedeniyle de aday olamamıştı.  Aslen Rize’nin Pazar ilçesinden olan Dr. Süleyman Hasan BASA Pazarspor’la da her konuda dirsek temasında olduğu ve Pazarspor yönetimi ile birlikte federasyon arasın adeta köprü konumunda bulunuyor.  Bu arada TFF’nin temsilciler kadrosunda yer alan isimlerin büyük bir çoğunluğunun emniyet müdürü, emniyet müdür yardımcısı, emniyet amiri, komiserler, kaymakamlar ve vali yardımcılarından oluşturulmuş durumda. 

Tüm tepkilere karşın Dr. Süleyman Hasan BASA yeni sezonun ilk iki haftasında biri 1.Lige ait olan Akhisaspor-Adanaspor ve diğeri de Süper Lig’e ait olan Alanyaspor-Kasımpaşaspor maçında görev yaparak maddi ve manevi olarak ödüllendirilmişti. 
 

Futbol camiasında büyük şaşkınlık ve üzüntü yaratan bu durumu TFF’nin Temsilciler Kurulu Başkanı Dr. Abdurrahman ARICI ve diğer kurul üyelerinin ısrarla görmemezlikten gelmeleri tepkilerin artmasına adeta neden oluyor. 


Çaykur Rizespor’un yeni sezon açılışını organize eden ve fotoğraf karelerinden hiç eksik olmayan TFF’nin Resmi temsilcisi Dr. Süleyman Hasan BASA Rize’ye gelip giderken de Çaykur Rizespor’un otosunun kendisine hem tahsis ediliyor hem de futbolcuların kaldığı kulüpteki sosyal tesislerde ikamet ediyor. 


TFF Başkanı Nihat Özdemir’e bir kez daha sesleniyor ve bu çirkin duruma derhal el koymasını istiyoruz. 


Çaykur Rizespor’da 10 yıl aktif yöneticilik yapan Dr. Süleyman Hasan BASA görevdeyken bile geçmiş dönemlerde TFF adına temsilcilik de yapmış ve yazdığı çeşitli raporlarla da birçok kulübe ağır maddi cezalar verilmişti. 


Esas kadrosu TBMM’nde danışmanlık olan Dr. Süleyman Hasan BASA’nın bu görevine de hiç gitmeden maaş aldığı da iddia ediliyor. 


BASA bir dönem AKP’den Rize Milletvekili Aday Adayı olmasına karşı ortaya çıkan tepkiler nedeniyle de aday olamamıştı. 


Aslen Rize’nin Pazar ilçesinden olan Dr. Süleyman Hasan BASA Pazarspor’la da her konuda dirsek temasında olduğu ve Pazarspor yönetimi ile birlikte federasyon arasın adeta köprü konumunda bulunuyor. 


Bu arada TFF’nin temsilciler kadrosunda yer alan isimlerin büyük bir çoğunluğunun emniyet müdürü, emniyet müdür yardımcısı, emniyet amiri, komiserler, kaymakamlar ve vali yardımcılarından oluşturulmuş durumda. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi