Helal olsun size. Bekle bizi 2020

Spor 14.10.2019 - 23:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1938+ kez okundu.
 

Helal olsun size. Bekle bizi 2020

EURO 2020 Elemeleri H Grubu 8. maçında deplasmanda son Dünya Şampiyonu Fransa ile 1-1 berabere kalan A Milli Futbol Takımımız, gruptan çıkma adına dev bir adım daha attı. 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu 8. maçında Türkiye A Milli Futbol Takımı deplasmanda Fransa ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla her iki takımın da puanı 19'a yükselirken A Milli Takım gruptaki liderliğini korudu. Saint-Denis kentindeki Stade de France'ta oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. İlk yarıya kurtarışlarıyla milli kalecimiz Mert Günok damgasını vurdu. Ev sahibi Fransa 76. dakikada Fransa Olivier Giroud ile 1-0 öne geçti. Bu gole A Millilerimiz, 82. dakikada Kaan Aynan ile yanıt verdi: 1-1 İkinci yarıda sakatlanan Zeki Çelik'in yerine oyuna giren Kaan Ayhan, Konya'da oynanan ilk maçta da Fransa filelerini havalandırmıştı. Kalan süresinde başka gol olmadı ve mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla iki takım da puanını 19'a çıkarırken Türkiye H Grubu'ndaki liderliğini sürdürdü. .

EURO 2020 Elemeleri H Grubu 8. maçında deplasmanda son Dünya Şampiyonu Fransa ile 1-1 berabere kalan A Milli Futbol Takımımız, gruptan çıkma adına dev bir adım daha attı.


2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu 8. maçında Türkiye A Milli Futbol Takımı deplasmanda Fransa ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla her iki takımın da puanı 19'a yükselirken A Milli Takım gruptaki liderliğini korudu.


Saint-Denis kentindeki Stade de France'ta oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. İlk yarıya kurtarışlarıyla milli kalecimiz Mert Günok damgasını vurdu.


Ev sahibi Fransa 76. dakikada Fransa Olivier Giroud ile 1-0 öne geçti. Bu gole A Millilerimiz, 82. dakikada Kaan Aynan ile yanıt verdi: 1-1


İkinci yarıda sakatlanan Zeki Çelik'in yerine oyuna giren Kaan Ayhan, Konya'da oynanan ilk maçta da Fransa filelerini havalandırmıştı.


Kalan süresinde başka gol olmadı ve mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.


Bu sonuçla iki takım da puanını 19'a çıkarırken Türkiye H Grubu'ndaki liderliğini sürdürdü.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi