Hayırsever iş insanı Koyuncu’ya teşekkür

Rize 29.05.2020 - 15:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3103+ kez okundu.
 

Hayırsever iş insanı Koyuncu’ya teşekkür

ARTVİN'in Hopa İlçe Kaymamı Abdurrezzak Canpolat, tüm dünyada ölümcül bir salgın olan koronavirüs (Covid-19) pandemisiyle mücadele kapsamında maddi durumu iyi olmayan ailelere yaptığı maddi desteklerden dolayı Hopalı iş insanı Nedim Koyuncu’yu “Teşekkür Belgesi” ile onurlandırdı.   Kaymakam Canpolat, başarılı ve hayırsever iş insanı Nedim Koyuncu’yu makamında kabul ederek, yaptığı anlamlı katkılarından dolayı kutladı. Pandemi dolayısıyla ülkenin zor ve sıkıntılı süreçten geçtiğini belirten Nedim Koyuncu, “Bir iş insanı olarak doğum büyüdüğümüz memleketime ve ülkemize hizmet etmeyi kendime vazife edindim. Bazı vatandaşlarımız salgından dolayı ekonomik olarak etkilendiler. Maddi sıkıntısı olan vatandaşlarımıza yardım etmek için ilçe kaymakamımızla istişarede bulundum. Elimden geldiğince vatandaşlarımıza maddi destekte bulundum. Yardımlarımızı ramazan ayı boyunca da sürdürmeye çalıştım.” dedi. Her şeyi devletten beklemenin doğru olmadığını belirten Koyuncu, “Bu sıkıntılı dönemlerde her şeyi devletten beklemenin yanlış olduğu bilinci içerisinde olup biz iş insanlarının bu tür olağanüstü hallerde karşılık beklemeden devletin ve halkın yanında olmamız gerektiğini düşünüyorum. Maddi durumu iyi olmayan ailelere yapmış olduğumuz yardımların yerini bulduğuna yürekten inanıyorum.” diye konuştu.  Koyuncu, salgının devam ettiğini devletin aldığı tüm tedbirlere toplumun bütün kesimlerinin tam anlamıyla uyması gerektiğini de ifade etti.  

ARTVİN'in Hopa İlçe Kaymamı Abdurrezzak Canpolat, tüm dünyada ölümcül bir salgın olan koronavirüs (Covid-19) pandemisiyle mücadele kapsamında maddi durumu iyi olmayan ailelere yaptığı maddi desteklerden dolayı Hopalı iş insanı Nedim Koyuncu’yu “Teşekkür Belgesi” ile onurlandırdı.

 

Kaymakam Canpolat, başarılı ve hayırsever iş insanı Nedim Koyuncu’yu makamında kabul ederek, yaptığı anlamlı katkılarından dolayı kutladı. Pandemi dolayısıyla ülkenin zor ve sıkıntılı süreçten geçtiğini belirten Nedim Koyuncu, “Bir iş insanı olarak doğum büyüdüğümüz memleketime ve ülkemize hizmet etmeyi kendime vazife edindim. Bazı vatandaşlarımız salgından dolayı ekonomik olarak etkilendiler. Maddi sıkıntısı olan vatandaşlarımıza yardım etmek için ilçe kaymakamımızla istişarede bulundum. Elimden geldiğince vatandaşlarımıza maddi destekte bulundum. Yardımlarımızı ramazan ayı boyunca da sürdürmeye çalıştım.” dedi. Her şeyi devletten beklemenin doğru olmadığını belirten Koyuncu, “Bu sıkıntılı dönemlerde her şeyi devletten beklemenin yanlış olduğu bilinci içerisinde olup biz iş insanlarının bu tür olağanüstü hallerde karşılık beklemeden devletin ve halkın yanında olmamız gerektiğini düşünüyorum. Maddi durumu iyi olmayan ailelere yapmış olduğumuz yardımların yerini bulduğuna yürekten inanıyorum.” diye konuştu.  Koyuncu, salgının devam ettiğini devletin aldığı tüm tedbirlere toplumun bütün kesimlerinin tam anlamıyla uyması gerektiğini de ifade etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi