HANİFE TRABZON'A GELİN OLDU

Magazin 19.12.2019 - 09:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3566+ kez okundu.
 

HANİFE TRABZON'A GELİN OLDU

Evlenmek için katıldığı programda ünlenen Hanife Gürdal, hayaline kavuştu. Gürdal, sevgilisi Kemal Ayvaz ile nikah masasına oturdu.  Çiftin nikahından ilk kareler de sosyal medyaya düştü.   Hanife Gürdal, İnstagram hesabından düğün anlarına ilişkin görüntüleri paylaştı ve binlerce beğeni aldı. HER ŞEY SADE Sosyal medya hesaplarından paylaşılan fotoğrafta Hanife Gürdal'ın, oldukça sade bir gelinlik tercih ettiği görüldü. Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, kendi Instagram sayfasının hikayeler kısmından da nikah hazırlıklarına dair kareleri paylaştı.   İzdivaç programı ile tanınan ve kısa sürede ünlenen fenomen gelin adayı Hanife Gürdal dün akşam ani bir kararla nikah masasına oturdu. Uzun süredir  Kemal Ayvaz ile birlikte olan Hanife Gürdal 'ben gelin oldum' diyerek sürpriz paylaşımlar yaptı ve evlendiğini ilan etti.  Hanife'nin eşi Kemal Ayvaz kimdir,   Hanife ile fotoğraf çekiminde tanışan Kemal Ayvaz aslen Trabzonlu ve 24 yaşında. 

Evlenmek için katıldığı programda ünlenen Hanife Gürdal, hayaline kavuştu.


Gürdal, sevgilisi Kemal Ayvaz ile nikah masasına oturdu.  Çiftin nikahından ilk kareler de sosyal medyaya
düştü.

 

Hanife Gürdal, İnstagram hesabından düğün anlarına ilişkin görüntüleri paylaştı ve binlerce beğeni aldı.


HER ŞEY SADE


Sosyal medya hesaplarından paylaşılan fotoğrafta Hanife Gürdal'ın, oldukça sade bir gelinlik tercih ettiği görüldü. Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, kendi Instagram sayfasının hikayeler kısmından da nikah hazırlıklarına dair kareleri paylaştı.

 

İzdivaç programı ile tanınan ve kısa sürede ünlenen fenomen gelin adayı Hanife Gürdal dün akşam ani bir kararla nikah masasına oturdu. Uzun süredir  Kemal Ayvaz ile birlikte olan Hanife Gürdal 'ben gelin oldum' diyerek sürpriz paylaşımlar yaptı ve evlendiğini ilan etti. 

Hanife'nin eşi Kemal Ayvaz kimdir,

 

Hanife ile fotoğraf çekiminde tanışan Kemal Ayvaz aslen Trabzonlu ve 24 yaşında. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi