Hanife nereden nereye .. Contaları yakacağız

Magazin 06.09.2019 - 09:23, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3172+ kez okundu.
 

Hanife nereden nereye .. Contaları yakacağız

Contaları yakacağız Milliyet Cadde yazarı Özay Şendir bugünkü köşesinde, ekranın bir dönemki müzmin gelin adayı Hanife Gürdal'ın sosyal hayattaki serüvenini masaya yatırdı. İşte Özay Şendir'in kaleme aldığı yazının o bölümü:   Kimileri kapanma kimileri başını açma kararı veriyor ya, bir süre önce başını açmış. Sonra pozlarını beğenmeyip, “Çok açıldın” diyenler olmuş, o da havuzun içinde çektirdiği bir fotoğrafla yanıt vermiş bu duruma. Baktım bir sürü internet sitesinde haberi var bu hanımefendinin. Hepsinin başına da ‘Fenomen gelin adayı’ sıfatı ve benzerlerini eklemişler. İki sezondur evlilik programı yok Türkiye’de ama Hanife diye bir gelin adayı halen her yerde haber! Mankendir, eşssiz bir fiziğe vardır; sporcudur, başarıları ya da sansasyonları vardır; sosyete dediğimiz camiaya mensuptur, dağıtmıştır, tüm bunların hepsi haber olur anlarım, en azından anlamaya çalışırım. Sporcu olur kısmını yazdım ama içime sinmedi aslında. Japonya’daki Tsugaru Boğazı’nı yüzerek geçti Emre Erdoğan, tek satır haber bile olamadı... Bilim insanı olur buluşlar yapar haber olur demedim, biliyorum olmaz. Her neyse, tüm bunlar olmadığı halde Hanife ve diğer sabun köpüğü televizyon şöhretleri neden bu kadar çok gündemimizdeler acaba? Geçenlerde müzik piyasasında basamakları çıkmaya çalışan genç bir şarkıcıyla tanıştım, keman çalıyor, şarkıları da dinlenir parçalar... Yıllar önce, televizyonda katıldığı bir yarışma programından kendisini hatırlayabileceğimi söyledi yanındaki arkadaşı. Boş boş baktım yüzüne, benim şaşkınlığıma da, cümleyi kuran arkadaş şaşırdı. Sonuç mu, bu kadar ismi, bu kadar hayatı, aklımızda tutmaya çalışırken günün birinde yakacağız tüm contalarımızı! Bize de yazık, bu sabun köpüğü şöhreti sürdürmek için çaba gösterenlere de...

Contaları yakacağız


Milliyet Cadde yazarı Özay Şendir bugünkü köşesinde, ekranın bir dönemki müzmin gelin adayı Hanife Gürdal'ın sosyal hayattaki serüvenini masaya yatırdı.


İşte Özay Şendir'in kaleme aldığı yazının o bölümü:

 

Kimileri kapanma kimileri başını açma kararı veriyor ya, bir süre önce başını açmış.


Sonra pozlarını beğenmeyip, “Çok açıldın” diyenler olmuş, o da havuzun içinde çektirdiği bir fotoğrafla yanıt vermiş bu duruma. Baktım bir sürü internet sitesinde haberi var bu hanımefendinin. Hepsinin başına da ‘Fenomen 
gelin adayı’ sıfatı ve benzerlerini eklemişler. İki sezondur evlilik programı yok Türkiye’de ama Hanife diye bir gelin adayı halen her yerde haber!


Mankendir, eşssiz bir fiziğe vardır; sporcudur, başarıları ya da sansasyonları vardır; sosyete dediğimiz camiaya mensuptur, dağıtmıştır, tüm bunların hepsi haber olur anlarım, en azından anlamaya çalışırım.
Sporcu olur kısmını yazdım ama içime sinmedi aslında. Japonya’daki Tsugaru Boğazı’nı yüzerek geçti Emre Erdoğan, tek satır haber bile olamadı...


Bilim insanı olur buluşlar yapar haber olur demedim, biliyorum olmaz.


Her neyse, tüm bunlar olmadığı halde Hanife ve diğer sabun köpüğü televizyon şöhretleri neden bu kadar çok gündemimizdeler acaba?


Geçenlerde müzik piyasasında basamakları çıkmaya çalışan genç bir şarkıcıyla tanıştım, keman çalıyor, şarkıları da dinlenir parçalar... Yıllar önce, televizyonda katıldığı bir yarışma programından kendisini hatırlayabileceğimi söyledi yanındaki arkadaşı. Boş boş baktım yüzüne, benim şaşkınlığıma da, cümleyi kuran arkadaş şaşırdı.


Sonuç mu, bu kadar ismi, bu kadar hayatı, aklımızda tutmaya çalışırken günün birinde yakacağız tüm contalarımızı! Bize de yazık, bu sabun köpüğü şöhreti sürdürmek için çaba gösterenlere de...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi