Hakemler KURA İle Tespit edilsin

Spor 02.05.2019 - 22:36, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2890+ kez okundu.
 

Hakemler KURA İle Tespit edilsin

Son haftalarda yaşanan hatalar yüzünden ligde girilen son 4 haftada yapılacak hakem atamaları için Merkez Hakem Kurulu'na çağrıda bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Kalan 4 haftada hakemler kurayla seçilmeli" diye açıklama yaptı.   DHA Muhabirinin  bu açıklamayı nasıl yorumluyorsunuz? sorusu üzerine Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal; hakemlerin kura ile belirlenmesinin kendileri açısından sorun olmayacağını belirterek: "Hakemlerin kura ile seçilmesi fikri olumlu bir şey olur. Çok da iyi olur. Hatta hakemler yemin ederek maça çıkmalı. Bizde yaptıkları hataları insan hatasıdır deyip geçebiliriz." dedi.

Son haftalarda yaşanan hatalar yüzünden ligde girilen son 4 haftada yapılacak hakem atamaları için Merkez Hakem Kurulu'na çağrıda bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Kalan 4 haftada hakemler kurayla seçilmeli" diye açıklama yaptı.
 

DHA Muhabirinin  bu açıklamayı nasıl yorumluyorsunuz? sorusu üzerine Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal; hakemlerin kura ile belirlenmesinin kendileri açısından sorun olmayacağını belirterek: "Hakemlerin kura ile seçilmesi fikri olumlu bir şey olur. Çok da iyi olur. Hatta hakemler yemin ederek maça çıkmalı. Bizde yaptıkları hataları insan hatasıdır deyip geçebiliriz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi