Hakeme 'Neden VAR'a gitmedin?' diye sordum, o da..

Spor 24.01.2020 - 09:40, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2302+ kez okundu.
 

Hakeme 'Neden VAR'a gitmedin?' diye sordum, o da..

İsmail Kartal: Hakeme 'Neden VAR'a gitmedin?' diye sordum, o da... Çaykur Rizespor teknik direktörü İsmail Kartal, 2-1 mağlup oldukları ve kupaya veda ettikleri Galatasaray maçının ardından sert konuştu. Son pozisyonla ilgili hakem Atilla Karaoğlan'a tepki gösteren Kartal, "Maçtan sonra hakemin yanına gittim, 'neden golü iptal ettiniz?' diye sordum. Düdük çaldığı ve pozisyonu durdurduğu için VAR devreye giremiyormuş. Golü beklese VAR devreye girecekti. Alelacele düdük çalmış. Burada bir emek var, mücadele var." şeklinde konuştu. İsmail Kartal'ın maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamaları şu şekilde:  Bu maç çok konuşulur. Maçtan sonra hakemin yanına gittim, 'neden golü iptal ettiniz? VAR'a niye gitmediniz?' diye sordum. Düdük çaldığı ve pozisyonu durdurduğu için VAR devreye giremiyormuş. Golü beklese VAR devreye girecekti. Alelacele düdük çalmış. Burada bir emek var, mücadele var. Ayrıca penaltı da tartışmaya çok açık bir penaltı. Böyle elenmek bizi üzdü. Galatasaray çıkar, 2-0, 3-0 kazansa yine tebrik ederiz, hala da ediyoruz ama bu şekilde elenmenin yorumu tek kelimeyle yazık. Bu kadar emeğimize, oyuncularımızın taraftarlarımızın emeğine yazık. Neyse ne! Bunun standardı neyse herkese, her yerde uygulanmalı... 

İsmail Kartal: Hakeme 'Neden VAR'a gitmedin?' diye sordum, o da...


Çaykur Rizespor teknik direktörü İsmail Kartal, 2-1 mağlup oldukları ve kupaya veda ettikleri Galatasaray maçının ardından sert konuştu. Son pozisyonla ilgili hakem Atilla Karaoğlan'a tepki gösteren Kartal, "Maçtan sonra hakemin yanına gittim, 'neden golü iptal ettiniz?' diye sordum. Düdük çaldığı ve pozisyonu durdurduğu için VAR devreye giremiyormuş. Golü beklese VAR devreye girecekti. Alelacele düdük çalmış. Burada bir emek var, mücadele var." şeklinde konuştu.


İsmail Kartal'ın maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamaları şu şekilde: 


Bu maç çok konuşulur. Maçtan sonra hakemin yanına gittim, 'neden golü iptal ettiniz? VAR'a niye gitmediniz?' diye sordum. Düdük çaldığı ve pozisyonu durdurduğu için VAR devreye giremiyormuş. Golü beklese VAR devreye girecekti. Alelacele düdük çalmış. Burada bir emek var, mücadele var. Ayrıca penaltı da tartışmaya çok açık bir penaltı. Böyle elenmek bizi üzdü. Galatasaray çıkar, 2-0, 3-0 kazansa yine tebrik ederiz, hala da ediyoruz ama bu şekilde elenmenin yorumu tek kelimeyle yazık. Bu kadar emeğimize, oyuncularımızın taraftarlarımızın emeğine yazık. Neyse ne! Bunun standardı neyse herkese, her yerde uygulanmalı... 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi