Güzel Sanatlar Lisesi'nden yıl sonu konseri

Kültür 03.05.2019 - 12:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3285+ kez okundu.
 

Güzel Sanatlar Lisesi'nden yıl sonu konseri

TOKAT’ta Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan yıl sonu konseri verildi. Tokat Valiliği öncülüğünde başlatılan ve İl Turizm ve Kültür Müdürlüğü tarafından sürdürülen Sanat Tokat projesi kapsamında Güzel Sanatlar Lisesi öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisi ve konser programı düzenlendi.   26 Haziran Atatürk Kültür sarayında düzenlenen programa Vali Ozan Balcı, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Jandarma Komutanı Hidayet Arıkan, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Yusuf Dursun’un yaptığı açılış konuşmasının ardından Güzel Sanatlar Lisesi Öğretmeni Cengiz Pelit’in şefliğini yaptığı orkestra ve koro tarafından konser verildi. Konserin ardından Vali Ozan Balcı, koro ve orkestra şefi Cengiz Pelit ve öğrencilerini tebrik ederek, çiçek takdim etti.   Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerini çok başarılı bulduğunu belirten Vali Dr. Ozan Balcı,  "Bu çocuklar ileride Tokat'ımızı ve Türkiye'mizi dünya da temsil edecekler. Buradan nice kıymetli sanatçılar çıkacak. Müzik ve resim sadece hoş vakit geçirmek için yapılan şeyler değildir. Müzik ve resim olmadan bir telefon bile icat edemezsiniz. Bir masayı bile dizayn edemezsiniz. Kısacası müzik, resim ve edebiyat olmadan nitelikli bilgi üretilemez. Bu yüzden ben öğrencilerimizi ayrı ayrı kutluyorum ve kendilerini kitapla ödüllendireceğim” dedi. 

TOKAT’ta Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan yıl sonu konseri verildi. Tokat Valiliği öncülüğünde başlatılan ve İl Turizm ve Kültür Müdürlüğü tarafından sürdürülen Sanat Tokat projesi kapsamında Güzel Sanatlar Lisesi öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisi ve konser programı düzenlendi.

 

26 Haziran Atatürk Kültür sarayında düzenlenen programa Vali Ozan Balcı, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Jandarma Komutanı Hidayet Arıkan, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Yusuf Dursun’un yaptığı açılış konuşmasının ardından Güzel Sanatlar Lisesi Öğretmeni Cengiz Pelit’in şefliğini yaptığı orkestra ve koro tarafından konser verildi. Konserin ardından Vali Ozan Balcı, koro ve orkestra şefi Cengiz Pelit ve öğrencilerini tebrik ederek, çiçek takdim etti.

 

Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerini çok başarılı bulduğunu belirten Vali Dr. Ozan Balcı,  "Bu çocuklar ileride Tokat'ımızı ve Türkiye'mizi dünya da temsil edecekler. Buradan nice kıymetli sanatçılar çıkacak. Müzik ve resim sadece hoş vakit geçirmek için yapılan şeyler değildir. Müzik ve resim olmadan bir telefon bile icat edemezsiniz. Bir masayı bile dizayn edemezsiniz. Kısacası müzik, resim ve edebiyat olmadan nitelikli bilgi üretilemez. Bu yüzden ben öğrencilerimizi ayrı ayrı kutluyorum ve kendilerini kitapla ödüllendireceğim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi