Gündemden düşmeyecek ve düşürülmeyecektir.

Rize 31.10.2019 - 16:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2152+ kez okundu.
 

Gündemden düşmeyecek ve düşürülmeyecektir.

KARADENIZ SAMSUN -SARP TREN YOLU PROJESi İÇİN  BİR TALEP DE;  TOPAL- DERDEN GELDI….  Merkezi Rize’de bulunan ‘’TOPAL DER’’ Karadeniz bölgesinde Artvin, Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun il ve ilçelerinde çok sayıda üyesi ve temsilcilikleri olan Topal Der den TREN yolu talebiyle ilgili açıklama yapan dernek başkanı Dursun Ali toptan söyle konuştu Yüz yıllardır  Karadenizlinin beklentisi ve bir türlü hayata geçirilemiyen  Tren yolu projesi bu kez farklı boyutlarda ele  alınıyor ve üst perdeden seslendiriliyor.  Bölge halkının bu konudaki kararlılığı her haliyle hissediliyor. Tiren yolu talebi her gecen gün bölgeye yayılırken, bölge halkı tarafından da heyecanla dillendirilip  kamu oyunda paylaşılıyor. Bu kez Karadenizli’nin  kararlı olduğu görülüyor.  Başta Rize kamu olmak üzere, ilgilenen il ve ilçelerde talep sesleri ciddi şekilde yükseliyor. Dolayısıyla bu projeden kaçış olmadığı her haliyle anlaşılıyor. Bu kararlılık; bölge halkı tarafından daha çok seslendirilmesi ve güçlü kamu oyu oluşmasına vesile olacak STK 'ların kapıları çalınıyor. İl ilçe ve bölge düzeyinde faaliyet gösteren  güçlü  STK ların üyeleri tarafından baskı yapılıyor.   Bu bölgesel talebin yerelde, genelde bölgesel  siyasilerimize, vekillerimize, belediye başkanlarına, Kaymakam ve Valilerimize üst düzey STK merkezlerine ve yine ilgili üst düzey yöneticilere,  bakan yardımcılarına, bakanlarımıza, eski meclis Başkanlarımıza, nihayetinde son kararı verecek olan sayın Cumhurbaşkanımıza iletilmesi isteniliyor.  SALVADER Dernek Başkanı  Ali Topaloğlu da: Karadeniz halkının bu karlı duruşuna bu bölgede ikamet eden ve bu bölgeli olup da; bu bölge dışında yaşayan binlerce üyemizden destek olun talebi  SALVADER-  TOPALDER  FSM dernek yönetimlerine gelmektedir. Böylesi taleplere duyarsız kalamayız.  Üst perdeden gelen seslere kulak tıkayamayız. Kuruluş  amacımıza; yasal mevzuatlar kapsamında bizler üç ayrı DERNEK yöneticileri olarak, Karadeniz bölgemizi çok yakından ilgilendiren bu  hayatı önem arz eden  projeyi içtenlikle  destekliyoruz. Hayata geçirilmesi için elimizden gelen gayreti sarf edeceğimize söz veriyoruz.  Bugünden itibaren faaliyetlerimize ve görüşmelerimize başlıyoruz.   Karadenizli eski ve görev de olan siyasilerimize mektup  yazarak, ulaşmaya desteklerini almaya çalışacağız. Böylece Karadeniz Tren yolu hayalimiz hızlı tiren hedefimiz olacaktır. Hayırlısıyla bu talebimiz hiçbir zaman gündemden düşmeyecek ve  düşürülmeyecektir.    Saygılarımızla  SALVADER - TOPALDER  FSM DER yönetim kurulu başkanlıkları….  ‘’KARADENİZ İLLERİMİZ, TREN YOLU TALEBİMİZ; HIZLI TREN HEDEFİMİZ’’  SALVADER… 

KARADENIZ SAMSUN -SARP TREN YOLU PROJESi İÇİN  BİR TALEP DE;  TOPAL- DERDEN GELDI…. 


Merkezi Rize’de bulunan ‘’TOPAL DER’’ Karadeniz bölgesinde Artvin, Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun il ve ilçelerinde çok sayıda üyesi ve temsilcilikleri olan Topal Der den TREN yolu talebiyle ilgili açıklama yapan dernek başkanı Dursun Ali toptan söyle konuştu Yüz yıllardır  Karadenizlinin beklentisi ve bir türlü hayata geçirilemiyen  Tren yolu projesi bu kez farklı boyutlarda ele  alınıyor ve üst perdeden seslendiriliyor. 


Bölge halkının bu konudaki kararlılığı her haliyle hissediliyor. Tiren yolu talebi her gecen gün bölgeye yayılırken, bölge halkı tarafından da heyecanla dillendirilip  kamu oyunda paylaşılıyor. Bu kez Karadenizli’nin  kararlı olduğu görülüyor. 


Başta Rize kamu olmak üzere, ilgilenen il ve ilçelerde talep sesleri ciddi şekilde yükseliyor. Dolayısıyla bu projeden kaçış olmadığı her haliyle anlaşılıyor. Bu kararlılık; bölge halkı tarafından daha çok seslendirilmesi ve güçlü kamu oyu oluşmasına vesile olacak STK 'ların kapıları çalınıyor. İl ilçe ve bölge düzeyinde faaliyet gösteren  güçlü  STK ların üyeleri tarafından baskı yapılıyor.  


Bu bölgesel talebin yerelde, genelde bölgesel  siyasilerimize, vekillerimize, belediye başkanlarına, Kaymakam ve Valilerimize üst düzey STK merkezlerine ve yine ilgili üst düzey yöneticilere,  bakan yardımcılarına, bakanlarımıza, eski meclis Başkanlarımıza, nihayetinde son kararı verecek olan sayın Cumhurbaşkanımıza iletilmesi isteniliyor. 


SALVADER Dernek Başkanı  Ali Topaloğlu da: Karadeniz halkının bu karlı duruşuna bu bölgede ikamet eden ve bu bölgeli olup da; bu bölge dışında yaşayan binlerce üyemizden destek olun talebi  SALVADER-  TOPALDER  FSM dernek yönetimlerine gelmektedir. Böylesi taleplere duyarsız kalamayız. 


Üst perdeden gelen seslere kulak tıkayamayız. Kuruluş  amacımıza; yasal mevzuatlar kapsamında bizler üç ayrı DERNEK yöneticileri olarak, Karadeniz bölgemizi çok yakından ilgilendiren bu  hayatı önem arz eden  projeyi içtenlikle  destekliyoruz. Hayata geçirilmesi için elimizden gelen gayreti sarf edeceğimize söz veriyoruz.  Bugünden itibaren faaliyetlerimize ve görüşmelerimize başlıyoruz.  


Karadenizli eski ve görev de olan siyasilerimize mektup  yazarak, ulaşmaya desteklerini almaya çalışacağız. Böylece Karadeniz Tren yolu hayalimiz hızlı tiren hedefimiz olacaktır. Hayırlısıyla bu talebimiz hiçbir zaman gündemden düşmeyecek ve  düşürülmeyecektir.   


Saygılarımızla  SALVADER - TOPALDER  FSM DER yönetim kurulu başkanlıkları…. 


‘’KARADENİZ İLLERİMİZ, TREN YOLU TALEBİMİZ; HIZLI TREN HEDEFİMİZ’’ 


SALVADER… 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi