Gün gelir Sanada atarlar bu manşeti.

Spor 25.05.2019 - 17:49, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2672+ kez okundu.
 

Gün gelir Sanada atarlar bu manşeti.

2016-2017 sezonunun son maçında Bursaspor’a karşı şaibeli bir şekilde yenilerek Çaykur Rizespor’un bir alt lige düşmesinde pay sahibi olan Trabzonspor, bu olayın ardından önceki gün iki takım ilk kez Rize’de karşı karşıya geldi. 2016-2017 sezonunda oynanan Trabzonspor-Bursaspor maçı öncesi Trabzon’da yayın yapan bir internet sitesinin vatandaşlara sorduğu “Çaykur Rizespor mu düşsün? Bursaspor mu?”sorusu ile alevlenen iki camia arasında ki ipler her geçen gün daha fazla koparak bugüne geldi. Dün akşam Rize’de oynanan maçta iç çamaşırlarına soktukları yanıcı patlayıcı maddelerle tribünlere giren Trabzonspor taraftarları maçın başlamasına yarım saat kala provokasyonlara başladı. Emniyet güçleri, basın mensupları ve güvenlik görevlileri üzerlerine atılan patlayıcı maddeler yüzünden görevlerini yapmakta zorlandılar. Maç boyunca sloganlarından küfür eksilmeyen taraftarlar Çaykur Rizespor taraftarlarını da tahrik ettiler. Bu yaşanan gelişmelerden sonra iki tarafında başkan ve hocaları ılımlı sözler kullanırken Rize’de de çok sayıda satışı olan Karadeniz gazetesi attığı manşetle adeta Rizelileri hedef aldı. 90 dakika boyunca sayısız pozisyon bulan ve iyi bir karşılaşma çıkartan Çaykur Rizespor’un sanki ezerek yenmişler gibi “öp abinin elini” şeklinde aşağılayıcı ve küçümseyici manşet atması Rize’de şok etkisi yarattı. Bazı taraftarlar Rize’de ki gazete bayilerine giderek bundan böyle bu gazetenin Rize’de satılmaması yönünde uyarılarda bulundukları öğrenildi.

2016-2017 sezonunun son maçında Bursaspor’a karşı şaibeli bir şekilde yenilerek Çaykur Rizespor’un bir alt lige düşmesinde pay sahibi olan Trabzonspor, bu olayın ardından önceki gün iki takım ilk kez Rize’de karşı karşıya geldi.


2016-2017 sezonunda oynanan Trabzonspor-Bursaspor maçı öncesi Trabzon’da yayın yapan bir internet sitesinin vatandaşlara sorduğu “Çaykur Rizespor mu düşsün? Bursaspor mu?”sorusu ile alevlenen iki camia arasında ki ipler her geçen gün daha fazla koparak bugüne geldi.


Dün akşam Rize’de oynanan maçta iç çamaşırlarına soktukları yanıcı patlayıcı maddelerle tribünlere giren Trabzonspor taraftarları maçın başlamasına yarım saat kala provokasyonlara başladı. Emniyet güçleri, basın mensupları ve güvenlik görevlileri üzerlerine atılan patlayıcı maddeler yüzünden görevlerini yapmakta zorlandılar. Maç boyunca sloganlarından küfür eksilmeyen taraftarlar Çaykur Rizespor taraftarlarını da tahrik ettiler.


Bu yaşanan gelişmelerden sonra iki tarafında başkan ve hocaları ılımlı sözler kullanırken Rize’de de çok sayıda satışı olan Karadeniz gazetesi attığı manşetle adeta Rizelileri hedef aldı. 90 dakika boyunca sayısız pozisyon bulan ve iyi bir karşılaşma çıkartan Çaykur Rizespor’un sanki ezerek yenmişler gibi “öp abinin elini” şeklinde aşağılayıcı ve küçümseyici manşet atması Rize’de şok etkisi yarattı.


Bazı taraftarlar Rize’de ki gazete bayilerine giderek bundan böyle bu gazetenin Rize’de satılmaması yönünde uyarılarda bulundukları öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi