Gülşen İddialı kostümü ile Bostancı'yı salladı.

Magazin 14.04.2019 - 21:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2679+ kez okundu.
 

Gülşen İddialı kostümü ile Bostancı'yı salladı.

BOSTANCI’DA İZDİHAMIN ADI GÜLŞEN !   Ünlü pop yıldızı Gülşen,  Bostancı Gösteri Merkezi’nde  verdiği konserinde büyük bir şova imza attı. Konsere iddialı kostüm ve dans şovları damga vurdu. Konser biletleri günler öncesinden tükenen Gülşen’i izlemek için konser alanında buluşan hayranları, izdihama yol açtı,  3 bin kişinin izlediği konserde coşkulu bir alkış eşliğinde sahneye çıktı.   BOSTANCI’DA DEV ŞOVA İMZA ATTI. Hakan Yıldırım imzalı iki güçlü  tasarımla sahneye çıkan  Gülşen   feminen ve cesur ruhunu yansıttığı beyaz kostümü ve  maskülen  çizgiler taşıyan  büyük  fiyonk kemeriyle ilgi çeken takımı ile büyük beğeni topladı. Eski Hollywood’un ihtişamına ve zerafetine saygı duruşuyla  yola çıkılan  konserde beyaz kıyafetiyle Gülşen   yalın bir zerafetin altını çizerken modernizmin tüm kuvvetine ve ihtişamına sahip  bir stille sahneye çıktı. Sahneye ilk çıkısında üzerinde  olanpelerin, tüm dönemlerin  yıldızlarına ve sahne artistlerine saygı duruşu  niteliğinde olduğu kadar, Gülşen’in moda öncülüğünde  moda dünyasında yeni bir sayfa açtı. İkinci bölümünde ise klasik erkek giyiminin tüm  kuvvet ve kumaş kodlarının Gülşen’in  ruhuna göre uyarlanıp dişileştirilmesiyle ortaya çıkan özel tasarım kostümüyle sahneye çıktı. 3 saat sahnede kalan  ünlü sanatçı kendi şarkılarından oluşan zengin repertuarı ve  yaptığı esprilerle  geceye damgasını vurdu.  GÜLŞEN HOLLYWOOD’A GÖZ KIRPTI!  BOSTANCI’DA GÜLŞEN’DEN HOLLYWOOD ZERAFETİ! 180 kişilik dev prodüksiyon ekibi, her biri alanında usta isimlerden oluşan 15 kişilik orkestrasının   eşlik ettiği Gülşen özel sahne şovu ile  seyircileri görsel ve işitsel bir yolculuğa çıkardı. Özel hazırlanan smokinlerle sahneye çıkan  devorkestranın Hollywood  starlarının stiline yakışır  ve bütünleyici stilleriyle sahneye çıkması konsere renk kattı. 1950’lerin band ruhunu yansıtan  dekoru ve zengin enstrümanlarla, müzikal tarafını zenginleştirildiği sahnesindeki performansı binlerce hayranına mest eden Gülşen’i izleyenler arasında annesi,  babası , eşi ünlü müzisyen Ozan Çolakoğlu ,  ünlü modacı Hakan Yıldırım vardı.

BOSTANCI’DA İZDİHAMIN ADI GÜLŞEN !

 

Ünlü pop yıldızı Gülşen,  Bostancı Gösteri Merkezi’nde  verdiği konserinde büyük bir şova imza attı. Konsere iddialı kostüm ve dans şovları damga vurdu. Konser biletleri günler öncesinden tükenen Gülşen’i izlemek için konser alanında buluşan hayranları, izdihama yol açtı,  3 bin kişinin izlediği konserde coşkulu bir alkış eşliğinde sahneye çıktı.
 

BOSTANCI’DA DEV ŞOVA İMZA ATTI.


Hakan Yıldırım imzalı iki güçlü  tasarımla sahneye çıkan  Gülşen   feminen ve cesur ruhunu yansıttığı beyaz kostümü ve  maskülen  çizgiler taşıyan  büyük  fiyonk kemeriyle ilgi çeken takımı ile büyük beğeni topladı. Eski Hollywood’un ihtişamına ve zerafetine saygı duruşuyla  yola çıkılan  konserde beyaz kıyafetiyle Gülşen   yalın bir zerafetin altını çizerken modernizmin tüm kuvvetine ve ihtişamına sahip  bir stille sahneye çıktı. Sahneye ilk çıkısında üzerinde  olanpelerin, tüm dönemlerin  yıldızlarına ve sahne artistlerine saygı duruşu  niteliğinde olduğu kadar, Gülşen’in moda öncülüğünde  moda dünyasında yeni bir sayfa açtı. İkinci bölümünde ise klasik erkek giyiminin tüm  kuvvet ve kumaş kodlarının Gülşen’in  ruhuna göre uyarlanıp dişileştirilmesiyle ortaya çıkan özel tasarım kostümüyle sahneye çıktı. 3 saat sahnede kalan  ünlü sanatçı kendi şarkılarından oluşan zengin repertuarı ve  yaptığı esprilerle  geceye damgasını vurdu. 


GÜLŞEN HOLLYWOOD’A GÖZ KIRPTI!  BOSTANCI’DA GÜLŞEN’DEN HOLLYWOOD ZERAFETİ!


180 kişilik dev prodüksiyon ekibi, her biri alanında usta isimlerden oluşan 15 kişilik orkestrasının   eşlik ettiği Gülşen özel sahne şovu ile  seyircileri görsel ve işitsel bir yolculuğa çıkardı. Özel hazırlanan smokinlerle sahneye çıkan  devorkestranın Hollywood  starlarının stiline yakışır  ve bütünleyici stilleriyle sahneye çıkması konsere renk kattı. 1950’lerin band ruhunu yansıtan  dekoru ve zengin enstrümanlarla, müzikal tarafını zenginleştirildiği sahnesindeki performansı binlerce hayranına mest eden Gülşen’i izleyenler arasında annesi,  babası , eşi ünlü müzisyen Ozan Çolakoğlu ,  ünlü modacı Hakan Yıldırım vardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi