Gölcük Tabiat Parkı'na bayramda ziyaretçi akını

Karadeniz 12.08.2019 - 16:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3033+ kez okundu.
 

Gölcük Tabiat Parkı'na bayramda ziyaretçi akını

BOLU'daki doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı, Kurban Bayramı tatilinde ziyaretçi akınına uğradı. Kente yaklaşık 13 kilometre uzaklıkta bulunan ve her mevsim doğal güzelliğiyle ilgi çeken Gölcük Tabiat Parkı, Kurban Bayramı tatilinde de ziyaretçilerin akınına uğradı.   Başta İstanbul ve Ankara gibi kente yakın iller olmak üzere Türkiye'nin birçok şehrinden gelen ziyaretçiler, Gölcük Tabiat Parkı'nda uzun süre vakit geçirdi. Göl çevresinde yürüyüş yapan ziyaretçiler, golf araçlarıyla tur attı. Tabiat parkındaki yoğunluğun, bayram tatilinin sonuna kadar devam etmesi bekleniyor. 

BOLU'daki doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı, Kurban Bayramı tatilinde ziyaretçi akınına uğradı. Kente yaklaşık 13 kilometre uzaklıkta bulunan ve her mevsim doğal güzelliğiyle ilgi çeken Gölcük Tabiat Parkı, Kurban Bayramı tatilinde de ziyaretçilerin akınına uğradı.

 

Başta İstanbul ve Ankara gibi kente yakın iller olmak üzere Türkiye'nin birçok şehrinden gelen ziyaretçiler, Gölcük Tabiat Parkı'nda uzun süre vakit geçirdi. Göl çevresinde yürüyüş yapan ziyaretçiler, golf araçlarıyla tur attı. Tabiat parkındaki yoğunluğun, bayram tatilinin sonuna kadar devam etmesi bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi