GİTTİ Abdullah Mucip AVCI, GELDİ Alirıza Sergen YALÇIN

Spor 29.01.2020 - 18:16, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2850+ kez okundu.
 

GİTTİ Abdullah Mucip AVCI, GELDİ Alirıza Sergen YALÇIN

2019-2020 Futbol dönemi deplasmanlı Süper Ligde çok zor günler geçiren ve ligin 7.sırasında da yer alan Beşittaş A.Ş.’de bu sezon göreve gelen iki genç teknik direktörün de RİZELİ olması da dikkat çekiyor.             Siyah-Beyazlılarda bu sezon başında göreve gelen eski Rizespor takım kaptanı Abdullah Mucip AVCI Beşiktaş’da beklenen üst düzey başarıyı hem ligde hem de Ziraat Türkiye Kupasında yakalayamadı.             Avcı döneminde Kara Kartal ligin ikinci yarısına başlarken hem ligin zirvesinin çok uzağında hem de kupaya da çok erken veda eden taraf oldu.             AVCI dönemini Beşiktaş Galatasaray’ı son dakika golüyle 1-0 yenerek bu galibiyette görev süresini biraz olsun uzatan isim olmuştu.             Artvin-Hopalı Fikret ORMAN’ın Teknik Direktör olarak göreve getirdiği Abdullah Mucip AVCI döneminde Kara Kartal birinci lig ekibi Erzurumspor’a iki maçta da 3-2 yenilerek Ziraat Türkiye Kupasına çok erken veda etmesi iplerin kopmasına adeta neden oldu.             Bu gelişme karşısında Beşitaş ligin 20. Haftasına girilirken yeni Teknik Direktörü çok tanıdık bir isim olan Rizeli Ali Rıza Sergen YALÇIN oldu.             Bir ay önce Yeni Malatyaspor’dan ayrılan Ali Rıza Sergen YALÇIN Siyah-Beyazlıların yeni ve genç Teknik Direktörü olmuş oldu.             YALÇIN’a bu görevi   Tarbzon-Araklılı Başkanı Ahmet Nur ÇEBİ ve ekibi verdi.             Uzun yıllar Beşiktaş, İstanbulspor, Siirt, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Milli Takımlarda hem forma giyen hem de kaptanlık yapan Rizeli Ali Rıza Sergen YALÇIN, Etimesgutspor, Şekerspor ve Eskişehirspor gibi takımların da formalarını son yıllarında giyen isim olmuştu.             Siyah-Beyazlıların altyapısında antrenörlüğe başlayan Rizeli Ali Rıza Sergen YALÇIN, sırasıyla Gaziantepsor, Sivasspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Yeni Malatyaspor takımlarında da Teknik Direktörlük yaparak oynattırdığı futbolla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.             Ali Sergen YALÇIN’lı Beşiktaş ligin 20. Haftasında ikinci yarının en formda ekibi olan Çaykur Rizespor deplasmanına gidecek…             Böylece YALÇIN Beşiktaş ile ilk maçına baba ocağı ve asıl memleketi olan Rize ekibi karşısında çıkmış olacak.             Anımsanacağı gibi Kara Kartal Beşiktaş’da uzun yıllar futbol şubesi başkanlıklarını da Rizeli ünlü isimlerden A.İhsan KALKAVAN ve Ahmet KAVALCI yapmış ve bu isimlerin döneminde de Beşiktaş ard arda şampiyon olarak başarılara imza atmıştı.

2019-2020 Futbol dönemi deplasmanlı Süper Ligde çok zor günler geçiren ve ligin 7.sırasında da yer alan Beşittaş A.Ş.’de bu sezon göreve gelen iki genç teknik direktörün de RİZELİ olması da dikkat çekiyor.

           
Siyah-Beyazlılarda bu sezon başında göreve gelen eski Rizespor takım kaptanı Abdullah Mucip AVCI Beşiktaş’da beklenen üst düzey başarıyı hem ligde hem de Ziraat Türkiye Kupasında yakalayamadı.

           
Avcı döneminde Kara Kartal ligin ikinci yarısına başlarken hem ligin zirvesinin çok uzağında hem de kupaya da çok erken veda eden taraf oldu.

           
AVCI dönemini Beşiktaş Galatasaray’ı son dakika golüyle 1-0 yenerek bu galibiyette görev süresini biraz olsun uzatan isim olmuştu.

           
Artvin-Hopalı Fikret ORMAN’ın Teknik Direktör olarak göreve getirdiği Abdullah Mucip AVCI döneminde Kara Kartal birinci lig ekibi Erzurumspor’a iki maçta da 3-2 yenilerek Ziraat Türkiye Kupasına çok erken veda etmesi iplerin kopmasına adeta neden oldu.

           
Bu gelişme karşısında Beşitaş ligin 20. Haftasına girilirken yeni Teknik Direktörü çok tanıdık bir isim olan Rizeli Ali Rıza Sergen YALÇIN oldu.

           
Bir ay önce Yeni Malatyaspor’dan ayrılan Ali Rıza Sergen YALÇIN Siyah-Beyazlıların yeni ve genç Teknik Direktörü olmuş oldu.

           
YALÇIN’a bu görevi   Tarbzon-Araklılı Başkanı Ahmet Nur ÇEBİ ve ekibi verdi.

           
Uzun yıllar Beşiktaş, İstanbulspor, Siirt, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Milli Takımlarda hem forma giyen hem de kaptanlık yapan Rizeli Ali Rıza Sergen YALÇIN, Etimesgutspor, Şekerspor ve Eskişehirspor gibi takımların da formalarını son yıllarında giyen isim olmuştu.

           
Siyah-Beyazlıların altyapısında antrenörlüğe başlayan Rizeli Ali Rıza Sergen YALÇIN, sırasıyla Gaziantepsor, Sivasspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Yeni Malatyaspor takımlarında da Teknik Direktörlük yaparak oynattırdığı futbolla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

           
Ali Sergen YALÇIN’lı Beşiktaş ligin 20. Haftasında ikinci yarının en formda ekibi olan Çaykur Rizespor deplasmanına gidecek…

           
Böylece YALÇIN Beşiktaş ile ilk maçına baba ocağı ve asıl memleketi olan Rize ekibi karşısında çıkmış olacak.

           
Anımsanacağı gibi Kara Kartal Beşiktaş’da uzun yıllar futbol şubesi başkanlıklarını da Rizeli ünlü isimlerden A.İhsan KALKAVAN ve Ahmet KAVALCI yapmış ve bu isimlerin döneminde de Beşiktaş ard arda şampiyon olarak başarılara imza atmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi