Giresun Üniversitesi Rektörü Coşkun, istifa etti

Eğitim 30.05.2019 - 12:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1816+ kez okundu.
 

Giresun Üniversitesi Rektörü Coşkun, istifa etti

GİRESUN Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Giresun Üniversitesi Rektörlüğü'nden istifa kararını, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.   Sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini belirten Coşkun, paylaşımında, '20 Mayıs 2011 tarihinden beri Dekan, Rektör Yardımcısı ve Rektör olarak hizmet ettiğim üniversitem için bundan sonra da öğretim üyesi olarak hizmet etmeye devam edeceğim.   Üniversitem için her şeyin daha güzelini, daha hayırlısını temenni ediyorum. Hakkınızı helal ediniz' dedi.  

GİRESUN Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Giresun Üniversitesi Rektörlüğü'nden istifa kararını, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

 

Sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini belirten Coşkun, paylaşımında, '20 Mayıs 2011 tarihinden beri Dekan, Rektör Yardımcısı ve Rektör olarak hizmet ettiğim üniversitem için bundan sonra da öğretim üyesi olarak hizmet etmeye devam edeceğim.

 

Üniversitem için her şeyin daha güzelini, daha hayırlısını temenni ediyorum. Hakkınızı helal ediniz' dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi