Gerede Belediyesi, sporculara bisiklet hediye etti

Karadeniz 02.07.2019 - 11:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2696+ kez okundu.
 

Gerede Belediyesi, sporculara bisiklet hediye etti

BOLU'nun Gerede ilçesinde, Gerede Belediyesi tarafından Arkut Sporcu Eğitim Merkezi’ndeki sporculara antrenmanlarda kullanılması için dağ bisikleti hediye edildi. Bolu'nun Gerede ilçesinde Arkut Sporcu Eğitim Merkezi'nde antrenman yapan sporculara Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'ın talimatıyla belediye tarafından 5 adet dağ bisikleti hediye edildi. Arkut Sporcu Eğitim Merkezi Antrenörü Haydar Çetinkaya, "Başkanımız, şimdiye kadar hiçbir isteğimizi geri çevirmedi, her zaman bizlerin yanında oldu. Arkut Sporcu Eğitim Merkezi ve sporcularımız olarak Mustafa Allar’a destekleri için teşekkür ediyoruz." dedi.   Gerede Belediyesi olarak eğitime ve sporcuya her alanda destek verdiklerini ifade eden Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, "Arkut Sporcu Eğitim Merkezimizin çocukları daha çok spor yapsınlar ve daha büyük başarılara imza atsınlar diye, Gerede Belediyesi olarak çocuklarımıza destek olmaya devam ediyoruz. Arkut Sporcu Eğitim Merkezi’ne  5 adet dağ bisikleti alarak teslim ettik. Yaz döneminde kondisyonları için çocuklarımız bu bisikletler ile çalışarak yarışmalarda büyük başarılara imza atacaklardır. Eğitim, öğretime ve sporcularımıza destek olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz." diye konuştu.

BOLU'nun Gerede ilçesinde, Gerede Belediyesi tarafından Arkut Sporcu Eğitim Merkezi’ndeki sporculara antrenmanlarda kullanılması için dağ bisikleti hediye edildi. Bolu'nun Gerede ilçesinde Arkut Sporcu Eğitim Merkezi'nde antrenman yapan sporculara Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'ın talimatıyla belediye tarafından 5 adet dağ bisikleti hediye edildi. Arkut Sporcu Eğitim Merkezi Antrenörü Haydar Çetinkaya, "Başkanımız, şimdiye kadar hiçbir isteğimizi geri çevirmedi, her zaman bizlerin yanında oldu. Arkut Sporcu Eğitim Merkezi ve sporcularımız olarak Mustafa Allar’a destekleri için teşekkür ediyoruz." dedi.

 

Gerede Belediyesi olarak eğitime ve sporcuya her alanda destek verdiklerini ifade eden Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, "Arkut Sporcu Eğitim Merkezimizin çocukları daha çok spor yapsınlar ve daha büyük başarılara imza atsınlar diye, Gerede Belediyesi olarak çocuklarımıza destek olmaya devam ediyoruz. Arkut Sporcu Eğitim Merkezi’ne  5 adet dağ bisikleti alarak teslim ettik. Yaz döneminde kondisyonları için çocuklarımız bu bisikletler ile çalışarak yarışmalarda büyük başarılara imza atacaklardır. Eğitim, öğretime ve sporcularımıza destek olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi