Genç Öğretmen, kendini asarak yaşamına son verdi

Türkiye 29.07.2019 - 22:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2541+ kez okundu.
 

Genç Öğretmen, kendini asarak yaşamına son verdi

VAN'ın Başkale ilçesinde sınıf öğretmeni F.K. (24) yaz tatili için geldiği ailesinin bulunduğu Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde kendini iple ağaca asarak yaşamına son verdi.   Yaklaşık 1 yıldır Van'ın Başkale ilçesindeki Güleçler İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan F.K., yaz tatilini geçirmek için ailesinin bulunduğu Nevşehir'in Kozaklı ilçesine geldi. F.K., bu sabah evden çıkıp, yakındaki tepelik alana giderek, iple kendini ağaca astı.   K'yi görenler, polis ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Gelen sağlık ekibi tarafından ağaçtan indirilen K.'nin yapılan kontrolünde öldüğü belirlendi. K.'nin cesedi, yapılan incelemeden sonra Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.   Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

VAN'ın Başkale ilçesinde sınıf öğretmeni F.K. (24) yaz tatili için geldiği ailesinin bulunduğu Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde kendini iple ağaca asarak yaşamına son verdi.

 

Yaklaşık 1 yıldır Van'ın Başkale ilçesindeki Güleçler İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan F.K., yaz tatilini geçirmek için ailesinin bulunduğu Nevşehir'in Kozaklı ilçesine geldi. F.K., bu sabah evden çıkıp, yakındaki tepelik alana giderek, iple kendini ağaca astı.

 

K'yi görenler, polis ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Gelen sağlık ekibi tarafından ağaçtan indirilen K.'nin yapılan kontrolünde öldüğü belirlendi. K.'nin cesedi, yapılan incelemeden sonra Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi