Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in corona virüs testi pozitif çıktı.

Spor 23.03.2020 - 22:07, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1424+ kez okundu.
 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in corona virüs testi pozitif çıktı.

Son dakika haberine göre, Galatasaray'da İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak'ın ardından teknik direktör Fatih Terim'in de corona virüs testi pozitif çıktı.   Galatasaray'a İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak'ın corona virüs tesitinin pozitif çıkmasının ardından bir şok haber daha geldi. Sarı-kırmızılıların tecrübeli çalıştırıcısı Fatih Terim, sosyal medya hesabından corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Terim, yaptığı açıklamada "Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere..." ifadelerini kullandı

Son dakika haberine göre, Galatasaray'da İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak'ın ardından teknik direktör Fatih Terim'in de corona virüs testi pozitif çıktı.

 

Galatasaray'a İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak'ın corona virüs tesitinin pozitif çıkmasının ardından bir şok haber daha geldi. Sarı-kırmızılıların tecrübeli çalıştırıcısı Fatih Terim, sosyal medya hesabından corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Terim, yaptığı açıklamada "Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere..." ifadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi