GALATASARAY'A GİDİYOR DERKEN RİZESPOR SÖZLEŞMESİNI UZATTI

Spor 23.06.2020 - 19:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1694+ kez okundu.
 

GALATASARAY'A GİDİYOR DERKEN RİZESPOR SÖZLEŞMESİNI UZATTI

Galatasaray ile anlaştığı iddia edilen Oğulcan Çağlayan, Çaykur Rizespor'da kaldı!   Çaykur Rizespor, Galatasaray ile anlaştığı iddia edilen ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Oğulcan Çağlayan'ın sözleşmesindeki opsiyonu kullanarak anlaşmayı 1 yıl daha uzattı. Çaykur Rizespor, transferde Galatasaray'ın anlaştığı iddia edilen ve sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Oğulcan Çağlayan'ın sözleşmesini 1 yıl uzattı.   Mavi-yeşilli takım, son günlerde Galatasaray’a transfer olacağı konuşulan 24 yaşındaki futbolcunun sözleşmesini 1 yıl uzatıldığını Türkiye Futbol Federasyonu’na bildirdi. Başarılı futbolcunun Çaykur Rizespor'daki sözleşmesi 2021 yılında tamamlanacak. Oğulcan Çağlayan, Çaykur Rizespor formasıyla bu sezon çıktığı 22 müsabakada 4 gol 2 asistlik performans ile takımına katkı sağladı.

Galatasaray ile anlaştığı iddia edilen Oğulcan Çağlayan, Çaykur Rizespor'da kaldı!
 

Çaykur Rizespor, Galatasaray ile anlaştığı iddia edilen ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Oğulcan Çağlayan'ın sözleşmesindeki opsiyonu kullanarak anlaşmayı 1 yıl daha uzattı.


Çaykur Rizespor, transferde Galatasaray'ın anlaştığı iddia edilen ve sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Oğulcan Çağlayan'ın sözleşmesini 1 yıl uzattı.
 

Mavi-yeşilli takım, son günlerde Galatasaray’a transfer olacağı konuşulan 24 yaşındaki futbolcunun sözleşmesini 1 yıl uzatıldığını Türkiye Futbol Federasyonu’na bildirdi. Başarılı futbolcunun Çaykur Rizespor'daki sözleşmesi 2021 yılında tamamlanacak.


Oğulcan Çağlayan, Çaykur Rizespor formasıyla bu sezon çıktığı 22 müsabakada 4 gol 2 asistlik performans ile takımına katkı sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi