Galatasaray - Vedat Muriç transfer flörtünde son dakika!

Spor 13.06.2019 - 12:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1736+ kez okundu.
 

Galatasaray - Vedat Muriç transfer flörtünde son dakika!

Fatih Terim ısrarla istiyor, Galatasaray yönetimi transfer için bastırıyor. Hem Diagne'yi hem de Mitroglou'yu göndermeye hazırlanan Galatasaray, 2 hatta 3 forvet alacak. Fatih hoca, çok beğendiği Vedat Muriç'e planlarında büyük yer veriyor, Kosovovalı yıldız da Aslan olmak istiyor. Bayram tatilinin bitmesinin ardından Galatasaray’da, transfer çalışmaları hız kazanmış durumda... Cim Bom’da öncelikli ihtiyaçlardan biri forvet. Diagne’yi 15 milyon Euro’ya satmayı hedefleyen, 1 yıl daha kiralık sözleşmesi olan ancak kulüp arayan Mitroglou’yu da göndermeye hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, 2 hatta 3 forvet alacak. Liste geniş, gündemde pek çok aday var. Ancak Fatih Terim’in iç piyasadan istediği tek isim Vedat Muriç. Yüksek fiyata satılabilir Özellikle sezonun ikinci yarısına damga vuran 25 yaşındaki Kosovalı yıldız, Rizespor formasıyla çıktığı 34 lig maçında 17 gol, 7 asistlik müthiş bir performans gösterdi. Terim, Muriç’in gelmesi halinde gelişiminin devam edeceğini ve çok daha iyi bir düzeye ulaşacağını düşünüyor. İmparator, Muriç’in 25 yaşında olduğunu da göz önünde bulundurarak, ilerleyen yıllarda yüksek rakamlara satılabileceği görüşünde. 1 yıl sözleşmesi var Yaklaşık 2 hafta önce Türk Telekom Stadı’ndaki kulüp binasında Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal ve oyuncunun menaceri Haluk Canatar ile görüşen Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak da yeniden devreye girmeye hazırlanıyor. Muriç’in Rizespor’la 1 yıllık sözleşmesinin kaldığını göz önünde bulunduran Albayrak, maksimum 3.5 milyon Euro seviyelerinde bir rakama Karadeniz ekibini ikna etmeye çalışacak, duruma göre takasta oyuncu da teklif edilecek. 'Kafası transferde bize katkı sağlamaz' Okan Buruk'tan boşalan teknik direktörlük görevine İsmail Kartal'ı getiren Çaykur Rizespor'da, tecrübeli hoca da Vedat Muriç'in durumunu yakından takip ediyor. 25 yaşındaki yıldızı çok beğenen Kartal, imza töreninde ''Gitmesini istemem'' dese de son gelişmelerin ardından fikrini değiştirdi. Yakın çevresine konuşan Kartal'ın, ''Vedat'ın kafası transferde. Mutsuz bir şekilde burada kalırsa, bize katkı sağlamaz'' dediği öğrenildi.   Metin Karabaş/Fanatik  

Fatih Terim ısrarla istiyor, Galatasaray yönetimi transfer için bastırıyor. Hem Diagne'yi hem de Mitroglou'yu göndermeye hazırlanan Galatasaray, 2 hatta 3 forvet alacak. Fatih hoca, çok beğendiği Vedat Muriç'e planlarında büyük yer veriyor, Kosovovalı yıldız da Aslan olmak istiyor.


Bayram tatilinin bitmesinin ardından Galatasaray’da, transfer çalışmaları hız kazanmış durumda... Cim Bom’da öncelikli ihtiyaçlardan biri forvet.

Diagne’yi 15 milyon Euro’ya satmayı hedefleyen, 1 yıl daha kiralık sözleşmesi olan ancak kulüp arayan Mitroglou’yu da göndermeye hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, 2 hatta 3 forvet alacak.

Liste geniş, gündemde pek çok aday var. Ancak Fatih Terim’in iç piyasadan istediği tek isim Vedat Muriç.

Yüksek fiyata satılabilir

Özellikle sezonun ikinci yarısına damga vuran 25 yaşındaki Kosovalı yıldız, Rizespor formasıyla çıktığı 34 lig maçında 17 gol, 7 asistlik müthiş bir performans gösterdi.

Terim, Muriç’in gelmesi halinde gelişiminin devam edeceğini ve çok daha iyi bir düzeye ulaşacağını düşünüyor.

İmparator, Muriç’in 25 yaşında olduğunu da göz önünde bulundurarak, ilerleyen yıllarda yüksek rakamlara satılabileceği görüşünde.

1 yıl sözleşmesi var

Yaklaşık 2 hafta önce Türk Telekom Stadı’ndaki kulüp binasında Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal ve oyuncunun menaceri Haluk Canatar ile görüşen Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak da yeniden devreye girmeye hazırlanıyor.

Muriç’in Rizespor’la 1 yıllık sözleşmesinin kaldığını göz önünde bulunduran Albayrak, maksimum 3.5 milyon Euro seviyelerinde bir rakama Karadeniz ekibini ikna etmeye çalışacak, duruma göre takasta oyuncu da teklif edilecek.

'Kafası transferde bize katkı sağlamaz'

Okan Buruk'tan boşalan teknik direktörlük görevine İsmail Kartal'ı getiren Çaykur Rizespor'da, tecrübeli hoca da Vedat Muriç'in durumunu yakından takip ediyor.

25 yaşındaki yıldızı çok beğenen Kartal, imza töreninde ''Gitmesini istemem'' dese de son gelişmelerin ardından fikrini değiştirdi.

Yakın çevresine konuşan Kartal'ın, ''Vedat'ın kafası transferde. Mutsuz bir şekilde burada kalırsa, bize katkı sağlamaz'' dediği öğrenildi.

 

Metin Karabaş/Fanatik
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi