FETÖ'nün mahrem imamı, 5 yıl hücre evinde saklanmış

Karadeniz 11.09.2020 - 13:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1641+ kez okundu.
 

FETÖ'nün mahrem imamı, 5 yıl hücre evinde saklanmış

TRABZON'da, FETÖ soruşturması kapsamında 5 yıldır aranan örgütün Gümüşhane mahrem imamı Nurullah Ç. (50), düzenlenen operasyonla yakalandı.  Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından 'Bu sefer kaçamadı' başlığıyla yakalandığını duyurduğu Nurullah Ç.'nin örgüte ait hücre evlerinde saklandığı, dışarı çıkmadığı öğrenildi.    Trabzon Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, FETÖ'nün şifreli haberleşme programı 'ByLock' kullanıcısı ve 'Gümüşhane mahrem imamı' olduğu gerekçesiyle 5 yıldır aranan Nurullah Ç.'nin Akçaabat ilçesindeki bir evde saklandığını belirledi. Teknik ve fiziki takibin ardından eve operasyon düzenledi. Operasyonda Nurullah Ç. yakalanarak gözaltına alındı. Nurullah Ç.’nin daha önce Gümüşhane’de bir okulda idareci olarak görev yaptığı öğrenildi.   HÜCRE EVLERİNDE SAKLANMIŞ Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından 'Bu sefer kaçamadı' başlığıyla yapılan paylaşımla gözaltına alındığı duyurulan Nurullah Ç.’nin ele geçirildiği evin, örgüte ait hücre evi olduğu bildirildi.  5 yıldır bölgedeki hücre evlerinde saklandığı ve dışarı çıkmadığı saptanan şüpheli, Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi. Nurullah Ç.'nin sorgusunda örgütle bağlantısının detaylarını anlatması ve hücre evleriyle ilgili bilgiler vermesi üzerine soruşturma genişletildi.   

TRABZON'da, FETÖ soruşturması kapsamında 5 yıldır aranan örgütün Gümüşhane mahrem imamı Nurullah Ç. (50), düzenlenen operasyonla yakalandı.  Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından 'Bu sefer kaçamadı' başlığıyla yakalandığını duyurduğu Nurullah Ç.'nin örgüte ait hücre evlerinde saklandığı, dışarı çıkmadığı öğrenildi.    Trabzon Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, FETÖ'nün şifreli haberleşme programı 'ByLock' kullanıcısı ve 'Gümüşhane mahrem imamı' olduğu gerekçesiyle 5 yıldır aranan Nurullah Ç.'nin Akçaabat ilçesindeki bir evde saklandığını belirledi. Teknik ve fiziki takibin ardından eve operasyon düzenledi. Operasyonda Nurullah Ç. yakalanarak gözaltına alındı. Nurullah Ç.’nin daha önce Gümüşhane’de bir okulda idareci olarak görev yaptığı öğrenildi.

 

HÜCRE EVLERİNDE SAKLANMIŞ Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından 'Bu sefer kaçamadı' başlığıyla yapılan paylaşımla gözaltına alındığı duyurulan Nurullah Ç.’nin ele geçirildiği evin, örgüte ait hücre evi olduğu bildirildi.  5 yıldır bölgedeki hücre evlerinde saklandığı ve dışarı çıkmadığı saptanan şüpheli, Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi. Nurullah Ç.'nin sorgusunda örgütle bağlantısının detaylarını anlatması ve hücre evleriyle ilgili bilgiler vermesi üzerine soruşturma genişletildi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi