FETÖ'CÜ HAKAN ŞÜKÜR FETÖCÜLER DOLANDIRDI

Siyaset 20.01.2020 - 09:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1625+ kez okundu.
 

FETÖ'CÜ HAKAN ŞÜKÜR FETÖCÜLER DOLANDIRDI

Kumpaslarla insanların hayatını karartan FETÖ'nün Hakan Şükür'ü de dolandırdığı ortaya çıktı. Hakan Şükür'ün FETÖ tarafından dolandırıldığını köşesine taşıyan Nedim Şener'in Hürriyet Gazetesi'ndeki yazısı şöyle:   "FETÖ'CÜ HAKAN ŞÜKÜR FETÖ'NÜN DOLANDIRICILIĞI İLE TANIŞMIŞ PARLAK bir futbol kariyerinden çok uğruna ülkesini bile bırakıp kaçtığı FETÖ üyeliği ile hatırlanan Hakan Şükür, Amerika’da FETÖ’cüler tarafından dolandırılmış. Basına yansıyan rakamlara göre dolandırıcılığın boyutu 2 milyon dolardan fazla. Bu konuda açıklamayı da kendisi şöyle yapmış: “Amerika’da yaşarken çok güvendiğiniz arkadaşlarınızla dolandırılmaya varan şeyler yaşadım ben. Bunun ismi onlar adına dolandırma mı? Onlar ticaret diyorlar, ben dolandırma diyorum. Yani bir işi bilmemek veya bir işin sıkıştığı anda parasını kullanmak dolandırıcılıktır.” Ya, işte böyle Hakan Şükür! Nerdeyse ömrünü verdiğin FETÖ’cüler şimdi seni dolandırıyor. FETÖ bu, gözünün yaşına bakmaz. Devleti, milleti soyarken, himmet diye aylıklara çökerken sesin çıkmıyordu. Şimdi sıra sana mı geldi? Sana bunu yapan FETÖ’nün, kendilerinden olmayanlara neler yapabileceğini tahmin edebiliyor musun? Edemezsen, aklına senin de hizmet ettiğin FETÖ’nün kurduğu kumpaslarla hayatı karartılan insanlar gelsin."  

Kumpaslarla insanların hayatını karartan FETÖ'nün Hakan Şükür'ü de dolandırdığı ortaya çıktı. Hakan Şükür'ün FETÖ tarafından dolandırıldığını köşesine taşıyan Nedim Şener'in Hürriyet Gazetesi'ndeki yazısı şöyle:
 

"FETÖ'CÜ HAKAN ŞÜKÜR FETÖ'NÜN DOLANDIRICILIĞI İLE TANIŞMIŞ


PARLAK bir futbol kariyerinden çok uğruna ülkesini bile bırakıp kaçtığı FETÖ üyeliği ile hatırlanan Hakan Şükür, Amerika’da FETÖ’cüler tarafından dolandırılmış. Basına yansıyan rakamlara göre dolandırıcılığın boyutu 2 milyon dolardan fazla. Bu konuda açıklamayı da kendisi şöyle yapmış: “Amerika’da yaşarken çok güvendiğiniz arkadaşlarınızla dolandırılmaya varan şeyler yaşadım ben. Bunun ismi onlar adına dolandırma mı? Onlar ticaret diyorlar, ben dolandırma diyorum. Yani bir işi bilmemek veya bir işin sıkıştığı anda parasını kullanmak dolandırıcılıktır.”


Ya, işte böyle Hakan Şükür! Nerdeyse ömrünü verdiğin FETÖ’cüler şimdi seni dolandırıyor. FETÖ bu, gözünün yaşına bakmaz. Devleti, milleti soyarken, himmet diye aylıklara çökerken sesin çıkmıyordu. Şimdi sıra sana mı geldi? Sana bunu yapan
FETÖ’nün, kendilerinden olmayanlara neler yapabileceğini tahmin edebiliyor musun? Edemezsen, aklına senin de hizmet ettiğin FETÖ’nün kurduğu kumpaslarla hayatı karartılan insanlar gelsin."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi