Fenerbahçe top kapma ve pas çalışması yaptı

Spor 12.07.2019 - 13:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2859+ kez okundu.
 

Fenerbahçe top kapma ve pas çalışması yaptı

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce'deki Topuk Yaylası'nda sürdüren Fenerbahçe, sabah antrenmanında top kapma ve pas çalışması yaptı, ardından çift kale maçla idmanı bitirdi. Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Fenerbahçe Serkan Acar Resort & Sports Topuk Yaylası Tesisleri'nde sezon hazırlıklarına devam eden sarı-lacivertliler, günün ilk antrenmanını sabah saatlerinde yaptı. Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenman saat 10.30'da başladı.   Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idmanda iki gruba ayrılan futbolcular, top kapma ve pas çalışması yaptı. Fenerbahçeli futbolcular, üçerli takımlar halinde çift kale maçla çalışmayı tamamlandı. Takıma yeni katılan Hasan Ali Kaldırım, antrenmanın ilk bölümünde ekiple birlikte çalıştı, ikinci bölümde ise kendisi için hazırlanan özel programlar eşliğinde hazırlıklarını sürdürdü. Kaleci Altay Bayırdır ise salonda yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Sarı-lacivertlilerde U19 Takımı da A takım ile koordineli çalışma gerçekleştirdi. Fenerbahçe, hazırlıklarını akşam saatlerinde yapacağı günün ikinci çalışmasıyla sürdürecek. 

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce'deki Topuk Yaylası'nda sürdüren Fenerbahçe, sabah antrenmanında top kapma ve pas çalışması yaptı, ardından çift kale maçla idmanı bitirdi. Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Fenerbahçe Serkan Acar Resort & Sports Topuk Yaylası Tesisleri'nde sezon hazırlıklarına devam eden sarı-lacivertliler, günün ilk antrenmanını sabah saatlerinde yaptı. Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenman saat 10.30'da başladı.

 

Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idmanda iki gruba ayrılan futbolcular, top kapma ve pas çalışması yaptı. Fenerbahçeli futbolcular, üçerli takımlar halinde çift kale maçla çalışmayı tamamlandı. Takıma yeni katılan Hasan Ali Kaldırım, antrenmanın ilk bölümünde ekiple birlikte çalıştı, ikinci bölümde ise kendisi için hazırlanan özel programlar eşliğinde hazırlıklarını sürdürdü. Kaleci Altay Bayırdır ise salonda yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Sarı-lacivertlilerde U19 Takımı da A takım ile koordineli çalışma gerçekleştirdi. Fenerbahçe, hazırlıklarını akşam saatlerinde yapacağı günün ikinci çalışmasıyla sürdürecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi