Fenerbahçe Rizespor'dan elini çekmiyor

Spor 15.10.2019 - 11:23, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2766+ kez okundu.
 

Fenerbahçe Rizespor'dan elini çekmiyor

Sol bekte sıkıntı yaşayan Sarı-Lacivertli takım Çaykur Rize’nin Hırvat yıldızı için devreye girdi. Fener, 26 yaşındaki oyuncu için para artı futbolcu takası formülü ile cazip bir teklif hazırlıyor. Fenerbahçe, ilk 7 haftada en fazla sıkıntı yaşadığı sol bek sorununu çözmek için düğmeye bastı. Fenerbahçe’nin listesindeki bir numaralı ismin Çaykur Rizesporlu Dario Melnjak olduğu öğrenildi. Sarı-Lacivertliler, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan ve 1 yıl opsiyonu bulunan Hırvat oyuncuyu almak için görüşmelere başladı. 26 yaşındaki oyuncunun teklife sıcak baktığı belirtilirken, Fenerbahçe de Rize yönetimine bir miktar para ile birlikte istedikleri bir oyuncuyu vermeye hazır. Melnjak ocak ayında ara transfer dönemimde Çaykur Rizespor’a transfer olurken toplam 6 gol, 2 asistlik katkı yaptı. Melnjak 2019’da Süper Lig’de skora en fazla katkı yapan savunma oyuncusu olarak ön plana çıktı.   STAR

Sol bekte sıkıntı yaşayan Sarı-Lacivertli takım Çaykur Rize’nin Hırvat yıldızı için devreye girdi. Fener, 26 yaşındaki oyuncu için para artı futbolcu takası formülü ile cazip bir teklif hazırlıyor.


Fenerbahçe, ilk 7 haftada en fazla sıkıntı yaşadığı sol bek sorununu çözmek için düğmeye bastı. Fenerbahçe’nin listesindeki bir numaralı ismin Çaykur Rizesporlu Dario Melnjak olduğu öğrenildi.


Sarı-Lacivertliler, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan ve 1 yıl opsiyonu bulunan Hırvat oyuncuyu almak için görüşmelere başladı. 26 yaşındaki oyuncunun teklife sıcak baktığı belirtilirken, Fenerbahçe de Rize yönetimine bir miktar para ile birlikte istedikleri bir oyuncuyu vermeye hazır.


Melnjak ocak ayında ara transfer dönemimde Çaykur Rizespor’a transfer olurken toplam 6 gol, 2 asistlik katkı yaptı. Melnjak 2019’da Süper Lig’de skora en fazla katkı yapan savunma oyuncusu olarak ön plana çıktı.

 

STAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi