Fenerbahçe'nin Rizespora vereceği 4 isim belli oldu

Spor 09.07.2019 - 12:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1730+ kez okundu.
 

Fenerbahçe'nin Rizespora vereceği 4 isim belli oldu

Fenerbahçe, Vedat Muriqi için 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Sarı lacivertliler, Burak Albayrak, Tarık Çetin, Mahsun Çapkan'ı bonservisiyle, Oğuz Kağan'ı ise kiralık olarak Çaykur Rizespor'a gönderecek. Fenerbahçe'nin Muriç transferinin detayları netleşti. Sarı-Lacivertliler Kosovalı golcü için Çaykur Rizespor'a 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti. Bunun yanında Fenerbahçe'den Rizespor'a kiralık ve bonservisi ile gidecek isimler de netleşti. Fenerbahçe Rizespor'a Burak Albayrak, Tarık Çetin ve Mahsun Çapkan'ı bonservisi ile, Oğuz Kağan Güçtekin'i ise kiralık olarak gönderdi. .

Fenerbahçe, Vedat Muriqi için 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Sarı lacivertliler, Burak Albayrak, Tarık Çetin, Mahsun Çapkan'ı bonservisiyle, Oğuz Kağan'ı ise kiralık olarak Çaykur Rizespor'a gönderecek.


Fenerbahçe'nin Muriç transferinin detayları netleşti. Sarı-Lacivertliler Kosovalı golcü için Çaykur Rizespor'a 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti. Bunun yanında Fenerbahçe'den Rizespor'a kiralık ve bonservisi ile gidecek isimler de netleşti.


Fenerbahçe Rizespor'a Burak Albayrak, Tarık Çetin ve Mahsun Çapkan'ı bonservisi ile, Oğuz Kağan Güçtekin'i ise kiralık olarak gönderdi.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi