Etkili yağmur deniz suyunu çamura çevirdi

Karadeniz 12.07.2019 - 14:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1466+ kez okundu.
 

Etkili yağmur deniz suyunu çamura çevirdi

ZONGULDAK’ta dün etkili olan yağmurun ardından derelerin getirdiği atıklar limana dolarken, sahil çamur rengine boyandı. Limandaki görüntü drone ile havadan görüntülendi. Kentte dün öğlen başlayan ve akşam saatlerinde etkisini arttıran yağmur gece etkisini yitirdi. Yağmurun getirdiği çöp yığınları limana doldu.   Yağmurla birlikte sahil çamur rengine boyandı. Çamurla birlikte deniz suyunun rengi sarıya dönüştü. Limandaki görüntü, drone ile havadan görüntülendi. Sahilde gezen vatandaşlar, şiddetli yağan her yağmurun arkasından limandaki suyun renginin sarıya döndüğünü söyledi. 

ZONGULDAK’ta dün etkili olan yağmurun ardından derelerin getirdiği atıklar limana dolarken, sahil çamur rengine boyandı. Limandaki görüntü drone ile havadan görüntülendi. Kentte dün öğlen başlayan ve akşam saatlerinde etkisini arttıran yağmur gece etkisini yitirdi. Yağmurun getirdiği çöp yığınları limana doldu.

 

Yağmurla birlikte sahil çamur rengine boyandı. Çamurla birlikte deniz suyunun rengi sarıya dönüştü. Limandaki görüntü, drone ile havadan görüntülendi. Sahilde gezen vatandaşlar, şiddetli yağan her yağmurun arkasından limandaki suyun renginin sarıya döndüğünü söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi