Eski Sendikacı Rize'deki Kedi olayı ile ilgili konuştu

Eğitim 18.09.2019 - 14:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2577+ kez okundu.
 

Eski Sendikacı Rize'deki Kedi olayı ile ilgili konuştu

Rize'de görevli Halk Eğitim müdür Yarduıcısının makamında kedi beslediği ve açılan soruşturma sonucu görev yerinin değiştirildiği haberlerinin yerel ve ulusal medyaya yansımasının ardından Rize'ki Müdür Yardımcısına KAMU SEN eski genel Başkanı ismail Koncuktan destek geldi.   Koncuk Olayla ilgili soyal medya hesaınban aşağıdaki paylaşımları yaparak olaya tepki gösterdi. İŞTE KONCU'UN OLAYLA İLGİLİ SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI "MEB kedileri tedavi eden okul yöneticilerine ceza veren bir kurum olarak gündeme gelmemelidir. Bu tür işlerle uğraşan, çözmek yerine, öğretmene, eften, püften sözde suçlarla, ceza kesen il, ilçe müdürleri ile, ancak MEB kendini rezil eder, zaten zayıf olan, prestijini kaybeder. Yakın zamanda, eski Müsteşar Yardımcısı Mustafa Hilmi Çolakoğlu’nun makam odasında, yüzlerce kuş beslediği haberleri gündeme gelmişti. O müsteşara bir ceza verilmemişti, ancak bir müdür yardımcısı benzer fiilden dolayı ceza alabilmekte, sürülmektedir. Bu tür olaylar, MEB’in, ne derece yetersiz yöneticilerin elinde kaldığını, göstermek açısından önemlidir. Suçun mahiyetinden çok, koskoca il yöneticilerinin olaya yaklaşım biçimi, sonuçları dikkate alınmalıdır. Bundan şu çıkar, bu yönetici profili MEB’in ciddiyetini taşıyamaz. Sn Selçuk, MEB’i taşıyamayan, misyonundan habersiz, motivasyon sağlayamayan yönetici görüntüsünden kurtulmak için harekete geçmelidir. Başta, il, ilçe müdürleri olmak üzere,tüm yönetici atama sistemi sil baştan ele alınmalıdır. Kalibrasyonu düşük yöneticilerle bir yere varılamaz."

Rize'de görevli Halk Eğitim müdür Yarduıcısının makamında kedi beslediği ve açılan soruşturma sonucu görev yerinin değiştirildiği haberlerinin yerel ve ulusal medyaya yansımasının ardından Rize'ki Müdür Yardımcısına KAMU SEN eski genel Başkanı ismail Koncuktan destek geldi.
 

Koncuk Olayla ilgili soyal medya hesaınban aşağıdaki paylaşımları yaparak olaya tepki gösterdi.


İŞTE KONCU'UN OLAYLA İLGİLİ SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI


"MEB kedileri tedavi eden okul yöneticilerine ceza veren bir kurum olarak gündeme gelmemelidir. Bu tür işlerle uğraşan, çözmek yerine, öğretmene, eften, püften sözde suçlarla, ceza kesen il, ilçe müdürleri ile, ancak MEB kendini rezil eder, zaten zayıf olan, prestijini kaybeder.


Yakın zamanda, eski Müsteşar Yardımcısı Mustafa Hilmi Çolakoğlu’nun makam odasında, yüzlerce kuş beslediği haberleri gündeme gelmişti. O müsteşara bir ceza verilmemişti, ancak bir müdür yardımcısı benzer fiilden dolayı ceza alabilmekte, sürülmektedir.


Bu tür olaylar, MEB’in, ne derece yetersiz yöneticilerin elinde kaldığını, göstermek açısından önemlidir. Suçun mahiyetinden çok, koskoca il yöneticilerinin olaya yaklaşım biçimi, sonuçları dikkate alınmalıdır. Bundan şu çıkar, bu yönetici profili MEB’in ciddiyetini taşıyamaz.


Sn Selçuk, MEB’i taşıyamayan, misyonundan habersiz, motivasyon sağlayamayan yönetici görüntüsünden kurtulmak için harekete geçmelidir. Başta, il, ilçe müdürleri olmak üzere,tüm yönetici atama sistemi sil baştan ele alınmalıdır. Kalibrasyonu düşük yöneticilerle bir yere varılamaz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi