Erdoğan Teşekkür Ziyaretlerine Rize'den Başlıyor

Siyaset 14.08.2019 - 10:01, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2048+ kez okundu.
 

Erdoğan Teşekkür Ziyaretlerine Rize'den Başlıyor

Ağustos ayının Türk tarihinde ‘zaferler ayı’ olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 26 Ağustos’ta Malazgirt Zaferi’nin 948. yıldönümü kutlamalarına katılacak, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümünde de Beştepe’de geniş katılımlı bir resepsiyon verecek.   Yerel seçimlerin ardından ilk teşekkür ziyaretini hafta sonu (23-24 AĞUSTOS 2019) baba ocağı Rize’ye yapacak olan Erdoğan, Malazgirt Zaferi’nin 948. yıldönümü kutlamaları için 26 Ağustos’ta Ahlat ve Malazgirt’te olacak. Erdoğan’ın, MHP lideri Devlet Bahçeli ile katılacağı kutlamalar çerçevesinde ilk olarak Bitlis’in Ahlat ilçesindeki Selçuklu Meydan Mezarlığı’nı ziyaret etmesi planlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın burada, geçtiğimiz yıl yapılması için talimat verdiği ‘Cumhurbaşkanlığı Köşkü’ndeki inşaat çalışmalarını da incelemesi bekleniyor. Erdoğan, daha sonra Muş’un Malazgirt ilçesine geçecek. Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı’nda incelemelerde bulunacak olan Cumhurbaşkanı, Malazgirt Zaferi’nin 948. yıldönümü kutlamalarına katılacak. Erdoğan’ın Ahlat ve Malazgirt konuşmalarında ‘birlik ve beraberlik mesajları’ vermesi planlanıyor.   ZAFER BULUŞMASI   Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümünde ise ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret edecek. Daha sonra Beştepe’de yabancı misyon şefleri ve devlet erkanının tebriklerini kabul edecek. Erdoğan’ın 30 Ağustos akşamı ise Beştepe’de başta şehit yakınları ve gaziler olmak üzeresiyaset, iş, spor, sanat camiasından isimlerin davet edileceği geniş katılımlı bir resepsiyon vermesi planlanıyor. Erdoğan, Kurban Bayramı için yayımladığı mesajda ağustos ayının Türk tarihinde zaferler ayı olduğunu söyleyerek, “İnşallah bu ağustosta da tarihimizin zaferler halkasına bir yenisini daha ekleyeceğiz” demişti.     (Hürriyet)

Ağustos ayının Türk tarihinde ‘zaferler ayı’ olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 26 Ağustos’ta Malazgirt Zaferi’nin 948. yıldönümü kutlamalarına katılacak, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümünde de Beştepe’de geniş katılımlı bir resepsiyon verecek.
 

Yerel seçimlerin ardından ilk teşekkür ziyaretini hafta sonu (23-24 AĞUSTOS 2019) baba ocağı Rize’ye yapacak olan Erdoğan, Malazgirt Zaferi’nin 948. yıldönümü kutlamaları için 26 Ağustos’ta Ahlat ve Malazgirt’te olacak. Erdoğan’ın, MHP lideri Devlet Bahçeli ile katılacağı kutlamalar çerçevesinde ilk olarak Bitlis’in Ahlat ilçesindeki Selçuklu Meydan Mezarlığı’nı ziyaret etmesi planlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın burada, geçtiğimiz yıl yapılması için talimat verdiği ‘Cumhurbaşkanlığı Köşkü’ndeki inşaat çalışmalarını da incelemesi bekleniyor. Erdoğan, daha sonra Muş’un Malazgirt ilçesine geçecek. Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı’nda incelemelerde bulunacak olan Cumhurbaşkanı, Malazgirt Zaferi’nin 948. yıldönümü kutlamalarına katılacak. Erdoğan’ın Ahlat ve Malazgirt konuşmalarında ‘birlik ve beraberlik mesajları’ vermesi planlanıyor.

 

ZAFER BULUŞMASI

 

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümünde ise ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret edecek. Daha sonra Beştepe’de yabancı misyon şefleri ve devlet erkanının tebriklerini kabul edecek. Erdoğan’ın 30 Ağustos akşamı ise Beştepe’de başta şehit yakınları ve gaziler olmak üzeresiyaset, iş, spor, sanat camiasından isimlerin davet edileceği geniş katılımlı bir resepsiyon vermesi planlanıyor. Erdoğan, Kurban Bayramı için yayımladığı mesajda ağustos ayının Türk tarihinde zaferler ayı olduğunu söyleyerek, “İnşallah bu ağustosta da tarihimizin zaferler halkasına bir yenisini daha ekleyeceğiz” demişti.

 

 

(Hürriyet)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi