ERDOĞAN : TERÖR TEHDİDİNİ BERTARAF EDECEĞİZ’

Türkiye 09.10.2019 - 16:49, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2701+ kez okundu.
 

ERDOĞAN : TERÖR TEHDİDİNİ BERTARAF EDECEĞİZ’

Erdoğan: Barış Pınarı Harekatı başladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye'nin kuzey doğusundaki PKK/YPG unsurlarına yönelik askeri harekatın başladığını Twitter hesabından duyurdu. Erdoğan'ın, Barış Pınarı Harekatı'nın başladığını duyurmasının ardından Türk Savaş uçakları Resulayn'daki PKK/YPG'ye ait hedefleri vurdu. Bombardımandan sonra sınırın öteki tarafında dumanların yükseldiği görüldü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suriye operasyonunu başladığını Twitter hesabından duyurdu. Erdoğan mesajında,  ”Türk Silahlı Kuvvetleri’miz Suriye Milli Ordusu’yla birlikte Suriye’nin kuzeyinde PKK/YPG ve Deaş terör örgütlerine karşı #BarışPınarıHarekatı’nı başlatmıştır. Amacımız güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzuru getirmektir.” dedi.   ‘TERÖR TEHDİDİNİ BERTARAF EDECEĞİZ’   Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajının devamında “Barış Pınarı Harekatı ile, Ülkemize yönelik terör tehdidini bertaraf edeceğiz.  Oluşturacağımız güvenli bölge sayesinde Suriyeli sığınmacıların ülkelerine dönmelerini sağlayacağız.  Suriye’nin toprak bütünlüğünü koruyacak, tüm bölge halkını terörün pençesinden kurtaracağız. #BarışPınarıHarekatı’nda görev alan kahraman Mehmetçiklerimizin her birini alınlarından öpüyor, kendilerine ve bu harekatta Türkiye’yle birlikte olan tüm yerel destek unusurlarına muvaffakiyetler diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” ifadelerini kullandı.   Erdoğan, Bahçeli, Kılıçdaroğlu ve Akşener’i aradı Suriye'deki operasyonun başlamasının ardından Erdoğan siyasi parti liderlerini arayarak bilgi verdi.

Erdoğan: Barış Pınarı Harekatı başladı


Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye'nin kuzey doğusundaki PKK/YPG unsurlarına yönelik askeri harekatın başladığını Twitter hesabından duyurdu. Erdoğan'ın, Barış Pınarı Harekatı'nın başladığını duyurmasının ardından Türk Savaş uçakları Resulayn'daki PKK/YPG'ye ait hedefleri vurdu. Bombardımandan sonra sınırın öteki tarafında dumanların yükseldiği görüldü.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suriye operasyonunu başladığını Twitter hesabından duyurdu. Erdoğan mesajında,  ”Türk Silahlı Kuvvetleri’miz Suriye Milli Ordusu’yla birlikte Suriye’nin kuzeyinde PKK/YPG ve Deaş terör örgütlerine karşı #BarışPınarıHarekatı’nı başlatmıştır. Amacımız güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzuru getirmektir.” dedi.

 

‘TERÖR TEHDİDİNİ BERTARAF EDECEĞİZ’
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajının devamında “Barış Pınarı Harekatı ile, Ülkemize yönelik terör tehdidini bertaraf edeceğiz.  Oluşturacağımız güvenli bölge sayesinde Suriyeli sığınmacıların ülkelerine dönmelerini sağlayacağız.  Suriye’nin toprak bütünlüğünü koruyacak, tüm bölge halkını terörün pençesinden kurtaracağız. #BarışPınarıHarekatı’nda görev alan kahraman Mehmetçiklerimizin her birini alınlarından öpüyor, kendilerine ve bu harekatta Türkiye’yle birlikte olan tüm yerel destek unusurlarına muvaffakiyetler diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” ifadelerini kullandı.
 

Erdoğan, Bahçeli, Kılıçdaroğlu ve Akşener’i aradı


Suriye'deki operasyonun başlamasının ardından Erdoğan siyasi parti liderlerini arayarak bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi