ERDOĞAN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINI İPTAL ETTİ.

Türkiye 05.06.2020 - 14:48, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2291+ kez okundu.
 

ERDOĞAN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINI İPTAL ETTİ.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu 15 ilde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "15 ilimizi kapsayan hafta sonu sokağa çıkma sınırlaması uygulamasını iptal etme kararı aldım." ifadelerini kullandı.   Bilindiği gibi dün gece geç saatlerde İçişleri Bakanlığı genelgesi ile 15 ilede  6-7 Haziran 2020 cmartesi ve pazar günleri sokağa çıkma yasğı getirilmişti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu 15 ilde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "15 ilimizi kapsayan hafta sonu sokağa çıkma sınırlaması uygulamasını iptal etme kararı aldım." ifadelerini kullandı.

 

Bilindiği gibi dün gece geç saatlerde İçişleri Bakanlığı genelgesi ile 15 ilede  6-7 Haziran 2020 cmartesi ve pazar günleri sokağa çıkma yasğı getirilmişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi