ERDOĞAN ALINACAK YENİ VİRÜS KARARLARINI AÇIKLADI

Türkiye 27.03.2020 - 22:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2427+ kez okundu.
 

ERDOĞAN ALINACAK YENİ VİRÜS KARARLARINI AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kritik corona virüsü salgını açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'deki corona virüsü salgınıyla ilgili açıklamalarda bulundu Bugün Bilim Kurulumuzun tavsiyeleri doğrultusunda, aldığımız yeni tedbir paketini hayata geçirmeyi kararlaştırdık. Hepsi de milletimizin, sağlığı ve güvenliği için.   ALINAN YENİ TEDBİRLER Şehirler arası seyahatler bundan böyle valilik iznine bağlanmışır. Kamuda olduğu gibi özel sektörde de minimum personelle esnek çalışma sistemine geçirecektir. Toplu taşıma da seyrek oturma düzeni Piknik alanları gibi ören yerleri, hafta sonları kapalı olacak, hafta içi de toplu olarak bir arada bulunulmayacak. Askerlerimiz 14 gün karantina kuralına uygun olarak, celp ve terhis uygulamasına tabi tutulacak. Yurt dışı uçuşlar tamamen sona erdirilmiştir. Tüm illerimizde, valiler başkanlığında pandemi grubu oluşturularak gerektiğinde o şehire ilave tedbirler uygulanacak.   Bu tedbirlerin başta İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 30 büyükşehirin tamamında uygulanması kararı uygulamaya geçilmiştir. Ev ve iş yerleri dahil, sosyal mesafeye dikkat ederek, toplu taşıma araçlarını zorunlu olmadıkça kullanmayarak, temizliğe hassasiyet göstererek, tedbirin etkinliğinin artırılması şarttır. Milletimizden dirayet ve sabır bekliyoruz. Gönüllü karantina şartlarına harfiyen uymalıyız. Bizler Türkiye olarak şu anda bulunduğumuz konumu, şu anda olumsuz bir neticeye taşımamamız gerek. Bu süreci en az hasarla atlattığımızda önümüzde aydınlı bir gelecek bizi bekliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kritik corona virüsü salgını açıklaması


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'deki corona virüsü salgınıyla ilgili açıklamalarda bulundu


Bugün Bilim Kurulumuzun tavsiyeleri doğrultusunda, aldığımız yeni tedbir paketini hayata geçirmeyi kararlaştırdık. Hepsi de milletimizin, sağlığı ve güvenliği için.

 

ALINAN YENİ TEDBİRLER


Şehirler arası seyahatler bundan böyle valilik iznine bağlanmışır.

Kamuda olduğu gibi özel sektörde de minimum personelle esnek çalışma sistemine geçirecektir.

Toplu taşıma da seyrek oturma düzeni

Piknik alanları gibi ören yerleri, hafta sonları kapalı olacak, hafta içi de toplu olarak bir arada bulunulmayacak.

Askerlerimiz 14 gün karantina kuralına uygun olarak, celp ve terhis uygulamasına tabi tutulacak.

Yurt dışı uçuşlar tamamen sona erdirilmiştir.

Tüm illerimizde, valiler başkanlığında pandemi grubu oluşturularak gerektiğinde o şehire ilave tedbirler uygulanacak.

 

Bu tedbirlerin başta İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 30 büyükşehirin tamamında uygulanması kararı uygulamaya geçilmiştir.


Ev ve iş yerleri dahil, sosyal mesafeye dikkat ederek, toplu taşıma araçlarını zorunlu olmadıkça kullanmayarak, temizliğe hassasiyet göstererek, tedbirin etkinliğinin artırılması şarttır. Milletimizden dirayet ve sabır bekliyoruz. Gönüllü karantina şartlarına harfiyen uymalıyız.


Bizler Türkiye olarak şu anda bulunduğumuz konumu, şu anda olumsuz bir neticeye taşımamamız gerek. Bu süreci en az hasarla atlattığımızda önümüzde aydınlı bir gelecek bizi bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi