Erbaa Kaymakamı Karacan'dan köylere Ramazan ziyareti

Karadeniz 22.05.2019 - 11:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1734+ kez okundu.
 

Erbaa Kaymakamı Karacan'dan köylere Ramazan ziyareti

TOKAT’ın Erbaa ilçe Kaymakamı Bülent Karacan, Gökal beldesi ve Yurtalan köyündeki vatandaşları ziyaret edip taleplerini dinledi. Ramazan ayı boyunca belde ve köylerde yaşayan vatandaşları ziyaret edip talepleri dinleyen Kaymakam Karacan Gökal beldesi ile Yurtalan köyünü ziyaret etti.   Gökal beldesindeki ziyaretinin ardından Yurtalan köyünde iftar yemeğine katılan Kaymakam Karacan vatandaşların taleplerini en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını belirterek Ramazan boyunca ziyaretlere hız kesmeden devam edeceklerini söyledi. 

TOKAT’ın Erbaa ilçe Kaymakamı Bülent Karacan, Gökal beldesi ve Yurtalan köyündeki vatandaşları ziyaret edip taleplerini dinledi. Ramazan ayı boyunca belde ve köylerde yaşayan vatandaşları ziyaret edip talepleri dinleyen Kaymakam Karacan Gökal beldesi ile Yurtalan köyünü ziyaret etti.

 

Gökal beldesindeki ziyaretinin ardından Yurtalan köyünde iftar yemeğine katılan Kaymakam Karacan vatandaşların taleplerini en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını belirterek Ramazan boyunca ziyaretlere hız kesmeden devam edeceklerini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi