Erbaa'da Ramazan etkinlikleri devam ediyor

Karadeniz 20.05.2019 - 16:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1461+ kez okundu.
 

Erbaa'da Ramazan etkinlikleri devam ediyor

TOKAT'ın Erbaa ilçesi Belediyesi tarafından Şehri Ramazan etkinlikleri kapsamında Türk tasavvuf müziği konseri ve semazen gösterisi sahne aldı.   Erbaa Belediyesi tarafından Şehri Ramazan etkinlikleri kapsamında Türk tasavvuf müziği konseri ve semazen etkinliği düzenlendi. Erbaa Cumhuriyet Meydan'ında düzenlenen programa Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Belediye Başkan Yardımcıları, vatandaşlar katıldı.   Etkinlikte konuşan Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, "Manevi duyguların doruklarda yaşandığı Ramazan ayı vatanımıza, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirsin inşallah. Dargınları barıştıran, yoksulların gözetildiği, birlik ve beraberliği daha da perçinleştiği bu mübarek ayı Belediye olarak da çeşitli etkinliklerle daha coşkulu hale getirmek ilçemizde etkinlikler düzenliyoruz. Bu kapsamda Türk tasavvuf müziği konseri ve semazen gösterisi ile vatandaşlarımı buluşturduk. Programımıza iştirak ederek bizleri memnun eden tüm hemşehrilerimize saygılarımı sunuyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum" ifadelerini kullandı. 

TOKAT'ın Erbaa ilçesi Belediyesi tarafından Şehri Ramazan etkinlikleri kapsamında Türk tasavvuf müziği konseri ve semazen gösterisi sahne aldı.   Erbaa Belediyesi tarafından Şehri Ramazan etkinlikleri kapsamında Türk tasavvuf müziği konseri ve semazen etkinliği düzenlendi. Erbaa Cumhuriyet Meydan'ında düzenlenen programa Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Belediye Başkan Yardımcıları, vatandaşlar katıldı.

 

Etkinlikte konuşan Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, "Manevi duyguların doruklarda yaşandığı Ramazan ayı vatanımıza, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirsin inşallah. Dargınları barıştıran, yoksulların gözetildiği, birlik ve beraberliği daha da perçinleştiği bu mübarek ayı Belediye olarak da çeşitli etkinliklerle daha coşkulu hale getirmek ilçemizde etkinlikler düzenliyoruz. Bu kapsamda Türk tasavvuf müziği konseri ve semazen gösterisi ile vatandaşlarımı buluşturduk. Programımıza iştirak ederek bizleri memnun eden tüm hemşehrilerimize saygılarımı sunuyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum" ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi