Erbaa'da minibüsler ilçe merkezinden yolcu alacak

Karadeniz 12.06.2019 - 17:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1512+ kez okundu.
 

Erbaa'da minibüsler ilçe merkezinden yolcu alacak

TOKAT'ın Erbaa ilçesinde otogardan Niksar, Tokat ve Amasya'ya yolcu taşımacılığı yapan şehirlerarası minibüsler ilçe merkezindeki yazıhanelerden yolcu almaya başladı. İlçede 1 Ağustos 2016’dan itibaren otogara çekilen Niksar, Tokat ve Amasya'ya yolcu taşıyan minibüsler Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl'ün talimatı ile tekrar şehir merkezinde faaliyetlerine başladı. Başkan Karagöl, minibüslerin otogardan hareket etmesi sebebiyle vatandaşlardan gelen şikayetleri dikkate aldıklarını belirterek, ''Yapılan bu uygulama halkımızın yakın il ve ilçelere olan seyahatlerinde sıkıntılara sebep oluyordu.   Peygamber efendimizin hadisi şeriflerinde söylediği gibi 'Müjdeleyin, nefret ettirmeyin, kolaylaştırın zorlaştırmayın' ilkesi gereği bizim yönetim anlayışımız, zorlaştırmak değil kolaylaştırmak olduğundan çevremizdeki yakın il ve ilçelere gidecek olan minibüslerin artık ulaşım firmalarının şehir dışındaki otogarımızdan değil, şehir merkezindeki yazıhaneleri önünden hareket etmeleri yönünde bir karar aldık. Bundan böyle hemşehrilerimizin 'Otogara nasıl ulaşabilirim?' gibi bir derdi düşüncesi olmayacak. Ulaşım firmaların merkez yazıhanelerinde rahatlıkla Niksar, Tokat ve Amasya'ya seyahatlerini yapabilecekler'' dedi. 

TOKAT'ın Erbaa ilçesinde otogardan Niksar, Tokat ve Amasya'ya yolcu taşımacılığı yapan şehirlerarası minibüsler ilçe merkezindeki yazıhanelerden yolcu almaya başladı. İlçede 1 Ağustos 2016’dan itibaren otogara çekilen Niksar, Tokat ve Amasya'ya yolcu taşıyan minibüsler Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl'ün talimatı ile tekrar şehir merkezinde faaliyetlerine başladı. Başkan Karagöl, minibüslerin otogardan hareket etmesi sebebiyle vatandaşlardan gelen şikayetleri dikkate aldıklarını belirterek, ''Yapılan bu uygulama halkımızın yakın il ve ilçelere olan seyahatlerinde sıkıntılara sebep oluyordu.

 

Peygamber efendimizin hadisi şeriflerinde söylediği gibi 'Müjdeleyin, nefret ettirmeyin, kolaylaştırın zorlaştırmayın' ilkesi gereği bizim yönetim anlayışımız, zorlaştırmak değil kolaylaştırmak olduğundan çevremizdeki yakın il ve ilçelere gidecek olan minibüslerin artık ulaşım firmalarının şehir dışındaki otogarımızdan değil, şehir merkezindeki yazıhaneleri önünden hareket etmeleri yönünde bir karar aldık. Bundan böyle hemşehrilerimizin 'Otogara nasıl ulaşabilirim?' gibi bir derdi düşüncesi olmayacak. Ulaşım firmaların merkez yazıhanelerinde rahatlıkla Niksar, Tokat ve Amasya'ya seyahatlerini yapabilecekler'' dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi