ENGELLİ DEĞİL ÖZEL OLAN ÇOCUKLARIMIZIN SESİNE KULAK VERİN

Rize 26.12.2019 - 19:24, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2676+ kez okundu.
 

ENGELLİ DEĞİL ÖZEL OLAN ÇOCUKLARIMIZIN SESİNE KULAK VERİN

ENGELLİ DEĞİL ÖZEL OLAN ÇOCUKLARIMIZIN SESİNE KULAK VERİN   Onlar bugün buraya “Biz de varız! Bizi fark edin! Neler yapabildiğimizi görün.” demeye geldi.   Rize Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri hünerlerini sergiledi öğrencilerin yaptıkları ürünler Okul tanıtım günleri etkinliğinde görücüye çıktı.   Özel öğrencilerin bu etkinlikte vermiş olduğu mesaj ise ''üretmek için engel tanımıyoruz''.   ''ÜRETMEK İÇİN ENGEL TANIMADILAR ,ÇALIŞTILAR VE BAŞARDILAR''.   El sanatları, giyim, üretim, motorlu araçlar, gıda teknolojisi, güzellik saç bakım, yiyecek içecek, bilgisayar teknolojisi gibi meslek alanlarınla eğitim alan Rize Özel Eğitim Meslek Okulu Öğrencileri hünerlerini sergiledi.   Öğrencilerin ürettikleri ürünler Okul tanıtım günlerinde görücüye çıktı.Etkinliğin açılışına katılan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ''başarmak için hayatta hiç bir şeyin engel olmadığını '' söyledi.   Rize Özel Eğitim Meslek Okulu , Rize Belediyesi Engelli Meclisinin destekleri ile , Özel Öğrencilerinin sevgiyle hazırladığı ürünlerin sergilenip satışa sunulduğu sergi üç gün boyunca açık kalacak.   Etkinliğin amacı okulu tanıtmak, öğrencileri topluma kazandırmak, fırsat verilirse neler yapabildiklerini göstermek ve istihdam olanaklarını artırmaktır.   Okul velilerinden aldığımız mesaj ise;

ENGELLİ DEĞİL ÖZEL OLAN ÇOCUKLARIMIZIN SESİNE KULAK VERİN

 

Onlar bugün buraya “Biz de varız! Bizi fark edin! Neler yapabildiğimizi görün.” demeye geldi.

 

Rize Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri hünerlerini sergiledi

öğrencilerin yaptıkları ürünler Okul tanıtım günleri etkinliğinde görücüye çıktı.

 

Özel öğrencilerin bu etkinlikte vermiş olduğu mesaj ise ''üretmek için engel tanımıyoruz''.

 

''ÜRETMEK İÇİN ENGEL TANIMADILAR ,ÇALIŞTILAR VE BAŞARDILAR''.

 

El sanatları, giyim, üretim, motorlu araçlar, gıda teknolojisi, güzellik saç bakım, yiyecek içecek, bilgisayar teknolojisi gibi meslek alanlarınla eğitim alan Rize Özel Eğitim Meslek Okulu Öğrencileri hünerlerini sergiledi.

 

Öğrencilerin ürettikleri ürünler Okul tanıtım günlerinde görücüye çıktı.Etkinliğin açılışına katılan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ''başarmak için hayatta hiç bir şeyin engel olmadığını '' söyledi.

 

Rize Özel Eğitim Meslek Okulu , Rize Belediyesi Engelli Meclisinin destekleri ile , Özel Öğrencilerinin sevgiyle hazırladığı ürünlerin sergilenip satışa sunulduğu sergi üç gün boyunca açık kalacak.

 

Etkinliğin amacı okulu tanıtmak, öğrencileri topluma kazandırmak, fırsat verilirse neler yapabildiklerini göstermek ve istihdam olanaklarını artırmaktır.

 

Okul velilerinden aldığımız mesaj ise;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi