EMNİYETTE ATAMA DEPREMİ 49 İLİN MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Türkiye 20.09.2019 - 08:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1377+ kez okundu.
 

EMNİYETTE ATAMA DEPREMİ 49 İLİN MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararnameye  göre, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı olarak Kaçakçılık ve Organize Suçlarla  Mücadele Daire Başkanı Resul Holoğlu, Personel Daire Başkanı Ahmet Şengün,  Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular atanırken, Emniyet Genel Müdür  Yardımcılığı görevini vekaleten yürüten 1. Hukuk Müşaviri Selami Hüner bu göreve  asaleten getirildi.   Kararname ile 49 ilin emniyet müdürü değiştirilirken, bu illerden  14’ünün emniyet müdürü Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanarak polis  başmüfettişliği görevlerine getirildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararnameye  göre, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı olarak Kaçakçılık ve Organize Suçlarla  Mücadele Daire Başkanı Resul Holoğlu, Personel Daire Başkanı Ahmet Şengün,  Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular atanırken, Emniyet Genel Müdür  Yardımcılığı görevini vekaleten yürüten 1. Hukuk Müşaviri Selami Hüner bu göreve  asaleten getirildi.
 

Kararname ile 49 ilin emniyet müdürü değiştirilirken, bu illerden  14’ünün emniyet müdürü Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanarak polis  başmüfettişliği görevlerine getirildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi