Emily Ratajkowski güzellik sırlarını açıkladı!

Magazin 03.08.2019 - 12:05, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3402+ kez okundu.
 

Emily Ratajkowski güzellik sırlarını açıkladı!

Emily Ratajkowski güzellik sırlarını açıkladı!   Emily Ratajkowski dünyanın en beğenilen kadınlarından biri. Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafları milyonlarca beğeni alan güzel yıldız formda kalmasının ve kendine nasıl bakım uyguladığının sırlarını paylaştı... Emily Ratajkowski rol aldığı Gone Girl filmiyle tüm dikkatleri üzerine çekmiş, şöhret yolunda yürümeye başlamıştı. Gün geçtikçe hayran kitlesini büyüten ve herkesi kendine hayran bırakmaya devam eden güzel model bu güzelliğinin sırlarını açıklıyor.. Emily Ratajkowski her şeyden önce düzgün fiziğiyle dikkat çekiyor. Modellik yapan, kendi adını taşıyan iç çamaşırları markasına da kendisi tanıtan yıldız beslenmesinde belli başlı önemli noktalara dikkat etmek dışında çok katı kurallar uygulamıyor. Sabah kahvaltılarını protein ağırlıklı tercih eden Emily güne sade kahveyle başlıyor. Tatlıyı çok seven seksi model eğer o gün kaçamak yapıp kek, pasta gibi şeyler yiyecekse bunları sabahları, kahvaltı öğününde tüketiyormuş. Öğlen öğünlerini genellikle geçiştiren Emily hafif bir salata ya da sandviçle yetiniyormuş. Akşam öğünlerinde az pişmiş et ya da deniz ürünü tüketen Emily Ratajkowski beslenme düzeninde ayarı biraz kaçırdıysa sonrasında az yiyerek denge sağlamaya çalışıyormuş. 28 yaşındaki seksi yıldız taze sıkılmış meyve suyu içmeye de özen gösteriyor.                    

Emily Ratajkowski güzellik sırlarını açıkladı!
 

Emily Ratajkowski dünyanın en beğenilen kadınlarından biri. Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafları milyonlarca beğeni alan güzel yıldız formda kalmasının ve kendine nasıl bakım uyguladığının sırlarını paylaştı...


Emily Ratajkowski rol aldığı Gone Girl filmiyle tüm dikkatleri üzerine çekmiş, şöhret yolunda yürümeye başlamıştı. Gün geçtikçe hayran kitlesini büyüten ve herkesi kendine hayran bırakmaya devam eden güzel model bu güzelliğinin sırlarını açıklıyor..


Emily Ratajkowski her şeyden önce düzgün fiziğiyle dikkat çekiyor. Modellik yapan, kendi adını taşıyan iç çamaşırları markasına da kendisi tanıtan yıldız beslenmesinde belli başlı önemli noktalara dikkat etmek dışında çok katı kurallar uygulamıyor.


Sabah kahvaltılarını protein ağırlıklı tercih eden Emily güne sade kahveyle başlıyor. Tatlıyı çok seven seksi model eğer o gün kaçamak yapıp kek, pasta gibi şeyler yiyecekse bunları sabahları, kahvaltı öğününde tüketiyormuş.


Öğlen öğünlerini genellikle geçiştiren Emily hafif bir salata ya da sandviçle yetiniyormuş.


Akşam öğünlerinde az pişmiş et ya da deniz ürünü tüketen Emily Ratajkowski beslenme düzeninde ayarı biraz kaçırdıysa sonrasında az yiyerek denge sağlamaya çalışıyormuş.


28 yaşındaki seksi yıldız taze sıkılmış meyve suyu içmeye de özen gösteriyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi