EMEKLİ ÖĞRETMEN RİZE’DE TÖRENLE TOPRAĞA VERİLDİ.

Vefat 12.10.2019 - 16:09, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3710+ kez okundu.
 

EMEKLİ ÖĞRETMEN RİZE’DE TÖRENLE TOPRAĞA VERİLDİ.

Tedavi gördüğü Başkentte 10 Ekim 2019 Perşembe günü vefat eden ve 11 Ekim 2019 Cuma günü Rize’nin Fındıklı ilçesinde toprağa verilen emekli edebiyat öğretmeni Mediha Ergüven’i bu son yolculuğunda sevenleri, meslektaşları ve öğrencileri yalnız bırakmadı.    Fındıklı Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazına İstanbul’un Fındıklılı CHP Milletvekili Prof.Dr. Mehmet BEKAROĞLU başta olmak üzere Çay-Kur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya ALİM ve Yardımcısı Dr. Turgay TURNA, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin CERVATOĞLU, Ardeşen Belediye Başkanı Avni KAHYA ve bu ilçelerin kaymakamları ile birlikte diğer bürokratları, eski Rize Belediye Başkanı Halil BAKIRCI, Rize Barosu Başkanı Av. Ümit PEÇE, Rize eski baro Başkanlarından Av. Ateş HATİNOĞLU ve meslektaşları, Rize Gazeteciler Derneği Başkan Vekili İsmet KÖSOĞLU, ÇAY TV. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail TORLAK ile birlikte yüzlerce Rizeli katıldı.    Cenaze törenine İBB Başkanı Ekrem İMAMOĞLU başta olmak üzere onlarca kişi de çelenk ve çiçek gönderdi. Aynı zamanda emekli ve merhum Çay-Kur Genel Müdürlerinden Tuncer Ergüven’in eşi, Av. Uğur YAŞAR ve Kerem Ergüven’in annesi de olan merhume Mediha Ergüven’in cenazesine Rize ve dışından çok yoğun bir katılım olduğu dikkat çekti.    71 yaşında vefat eden merhume Mediha Ergüven’e Allah’tan “RAHMET”, başta oğulları ile birlikte tüm ERGÜVEN ailesine, sevenlerine, dostlarına ve yakınlarına  “SABIR ve BAŞSAĞLIĞI” dileriz.  

Tedavi gördüğü Başkentte 10 Ekim 2019 Perşembe günü vefat eden ve 11 Ekim 2019 Cuma günü Rize’nin Fındıklı ilçesinde toprağa verilen emekli edebiyat öğretmeni Mediha Ergüven’i bu son yolculuğunda sevenleri, meslektaşları ve öğrencileri yalnız bırakmadı. 

 

Fındıklı Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazına İstanbul’un Fındıklılı CHP Milletvekili Prof.Dr. Mehmet BEKAROĞLU başta olmak üzere Çay-Kur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya ALİM ve Yardımcısı Dr. Turgay TURNA, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin CERVATOĞLU, Ardeşen Belediye Başkanı Avni KAHYA ve bu ilçelerin kaymakamları ile birlikte diğer bürokratları, eski Rize Belediye Başkanı Halil BAKIRCI, Rize Barosu Başkanı Av. Ümit PEÇE, Rize eski baro Başkanlarından Av. Ateş HATİNOĞLU ve meslektaşları, Rize Gazeteciler Derneği Başkan Vekili İsmet KÖSOĞLU, ÇAY TV. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail TORLAK ile birlikte yüzlerce Rizeli katıldı. 

 

Cenaze törenine İBB Başkanı Ekrem İMAMOĞLU başta olmak üzere onlarca kişi de çelenk ve çiçek gönderdi. Aynı zamanda emekli ve merhum Çay-Kur Genel Müdürlerinden Tuncer Ergüven’in eşi, Av. Uğur YAŞAR ve Kerem Ergüven’in annesi de olan merhume Mediha Ergüven’in cenazesine Rize ve dışından çok yoğun bir katılım olduğu dikkat çekti. 

 

71 yaşında vefat eden merhume Mediha Ergüven’e Allah’tan “RAHMET”, başta oğulları ile birlikte tüm ERGÜVEN ailesine, sevenlerine, dostlarına ve yakınlarına  “SABIR ve BAŞSAĞLIĞI” dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi